• 4 μεγάλα μπούτια κοτόπουλου
• 1 σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME για Κοτόπουλο Κατσαρόλας Λεμονάτο
• 100ml ελαιόλαδο
• 300ml νερό (περίπου 1 φλιτζάνι)
• 1 μεσαίο φινόκιο κομμένο σε λεπτές φέτες
• Λίγα σταφύλια σουλτανίνα (χωρίς κουκούτσια)
• Αλάτι–μαύρο πιπέρι
• Φρέσκια ρίγανη
1. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα προσθέτουμε το ελαιόλαδο και το αφήνουμε να κάψει καλά.
2. Αλατοπιπερώνουμε τα μπούτια του κοτόπουλου και τα τοποθετούμε στην κατσαρόλα από την πλευρά της πέτσας. Τα σοτάρουμε καλά να πάρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές.
3. Προσθέτουμε όλη τη σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME, περίπου 1 φλιτζάνι νερό (300ml), ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε το κοτόπουλο να μαγειρευτεί σε μέτρια φωτιά με κλειστό καπάκι για 1 ώρα.
4. Σε ένα τηγάνι προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε το φινόκιο μέχρι να πάρει ελαφρύ χρώμα.
5. Σβήνουμε τη φωτιά από το τηγάνι, προσθέτουμε τα σταφύλια μαζί με τη φρέσκια ρίγανη και ανακατεύουμε ελαφρά.
Τρόπος σερβιρίσματος
Σερβίρουμε στο κέντρο του πιάτου το φινόκιο με τα σταφύλια, κρατώντας μερικά στην άκρη, τοποθετούμε από πάνω τα μπούτια του κοτόπουλου, περιχύνουμε το φαγητό μας με τη σάλτσα που έχει μείνει στο τηγάνι και γαρνίρουμε με το φινόκιο και τα σταφύλια που έχουμε κρατήσει στην άκρη.
• 4 μεγάλα μπούτια κοτόπουλου
• 1 σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME για Κοτόπουλο Κατσαρόλας Λεμονάτο
• 100ml ελαιόλαδο
• 300ml νερό (περίπου 1 φλιτζάνι)
• 1 μεσαίο φινόκιο κομμένο σε λεπτές φέτες
• Λίγα σταφύλια σουλτανίνα (χωρίς κουκούτσια)
• Αλάτι–μαύρο πιπέρι
• Φρέσκια ρίγανη