Κοτόπουλο φούρνου με σάλτσα κάρυ τηγανητό ρύζι και λαχανικά

Group 3983@2x

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

0 '
Group 4002@2x

ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

0 '
Group 3978@2x

ΜΕΡΙΔΕΣ

0

Εκτέλεση

Για το κοτόπουλο κάρυ

1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180οC.

2. Σε ένα ταψί τοποθετούμε τα φιλέτα κοτόπουλου.

3. Περιχύνουμε όλη τη σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME και ανακατεύουμε καλά ώστε να πάει παντού.

4. Ψήνουμε για 45-50 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει το κρέας.

Για το τηγανητό ρύζι με λαχανικά

Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε στο ελαιόλαδο, σε δυνατή φωτιά, το κρεμμύδι και τις πιπεριές. Προσθέτουμε το ρύζι, τις σταφίδες και το μήλο και αρωματίζουμε με το γάλα καρύδας. Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τον ψιλοκομμένο κόλιανδρο.

Group 3983@2x

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

0 '
Line 22@2x
Group 4002@2x

ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

0 '
Line 22@2x
Group 3978@2x

ΜΕΡΙΔΕΣ

0

Υλικά

Για το κοτόπουλο κάρυ

• 1kg φιλέτο μπούτι κοτόπουλου χωρίς πέτσα, κομμένο σε μεγάλους κύβους

• 1 Σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME για Κοτόπουλο Φούρνου Κάρυ

Για το τηγανητό ρύζι με λαχανικά

• 500g ρύζι μπασμάτι βρασμένο
• 20ml ελαιόλαδο (περίπου 1,5 κ.σ.)
• 2 χρωματιστές πιπεριές σε στικς
• 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
• 50g σταφίδες
• 1 πράσινο μήλο σε στικς
• 1 κ.σ. γάλα καρύδας
• ½ ματσάκι κόλιανδρο φρέσκο ψιλοκομμένο

Για το σερβίρισμα

2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια (το πράσινο μέρος)

Tip: Για να δώσετε πιο εξωτική γεύση, περιχύστε το φαγητό με λίγο γάλα καρύδας τα τελευταία 10 λεπτά του ψησίματος.

Δείτε και αυτές