Για τα μανιτάρια
• 3 πακέτα μανιταριών (2-3 είδη)
• 1 σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME για Μοσχαράκι Κατσαρόλας Κοκκινιστό
• 100ml ελαιόλαδο (περίπου 4 κ. σ.)
• Λίγο αλάτι
• Λίγο πιπέρι
Για το στήσιμο
• 1 πακέτο λαζάνια
• 100g τριμμένη γραβιέρα (προαιρετικά)
• Λίγος μαϊντανός ψιλοκομμένος
Για τα μανιτάρια
1. Κόβουμε τα μανιτάρια σε καρέ.
2. Σε μια φαρδιά κατσαρόλα, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε σταδιακά τα μανιτάρια. Αφού έχουμε ολοκληρώσει, τα επαναφέρουμε στην κατσαρόλα, περιχύνουμε όλη τη σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME, ανακατεύουμε και βράζουμε για 15 λεπτά, μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Για το στήσιμο
1. Σε μακρόστενο πυρέξ τοποθετούμε μια σειρά από τα λαζάνια, από πάνω μια στρώση μανιτάρια και επαναλαμβάνουμε 3 φορές.
2. Πασπαλίζουμε την τριμμένη γραβιέρα και ψήνουμε για 45-50 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 °C.
Τρόπος σερβιρίσματος
Σερβίρουμε τα λαζάνια και ντεκοράρουμε με λίγο μαϊντανό.
Για τα μανιτάρια
• 3 πακέτα μανιταριών (2-3 είδη)
• 1 σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME για Μοσχαράκι Κατσαρόλας Κοκκινιστό
• 100ml ελαιόλαδο (περίπου 4 κ. σ.)
• Λίγο αλάτι
• Λίγο πιπέρι
Για το στήσιμο
• 1 πακέτο λαζάνια
• 100g τριμμένη γραβιέρα (προαιρετικά)
• Λίγος μαϊντανός ψιλοκομμένος