Για το λεμονάτο κοτόπουλο
• 1 κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες
• 1 σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME για Κοτόπουλο Κατσαρόλας Λεμονάτο
• 40ml ελαιόλαδο (περίπου 2 ½ κ. σ.)
• 300ml νερό (περίπου 1 φλιτζάνι)
Για τα χόρτα
• 1kg σπανάκι χοντροκομμένο
• 4 πράσα κομμένα σε ροδέλες
• 1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια κομμένα σε ροδέλες
Για το λεμονάτο κοτόπουλο
1. Αλατοπιπερώνουμε τα κομμάτια του κοτόπουλου και τα σοτάρουμε σε μια κατσαρόλα με το ελαιόλαδο, σε δυνατή φωτιά, μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.
2. Στη συνέχεια, προσθέτουμε όλη τη σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME, περίπου 1 φλιτζάνι νερό (300ml) και ανακατεύουμε καλά.
3. Μαγειρεύουμε με σκεπασμένη κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά για περίπου 40 λεπτά.
Για τα χόρτα
1. Παράλληλα, σε κατσαρόλα με νερό που βράζει, ζεματίζουμε τα λαχανικά για 1 λεπτό περίπου και στραγγίζουμε.
2. 20 λεπτά πριν σβήσουμε τη φωτιά, προσθέτουμε τα λαχανικά στην κατσαρόλα για να βράσουν μαζί με το κοτόπουλο, ελέγχοντας αν χρειάζεται επιπλέον νερό.
Τρόπος σερβιρίσματος
Σε βαθύ πιάτο σερβίρουμε το φαγητό σε μερίδες, ζεστό ή κρύο.
Για το λεμονάτο κοτόπουλο
• 1 κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες
• 1 σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME για Κοτόπουλο Κατσαρόλας Λεμονάτο
• 40ml ελαιόλαδο (περίπου 2 ½ κ. σ.)
• 300ml νερό (περίπου 1 φλιτζάνι)
Για τα χόρτα
• 1kg σπανάκι χοντροκομμένο
• 4 πράσα κομμένα σε ροδέλες
• 1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια κομμένα σε ροδέλες