Για το λεμονάτο κοτόπουλο
• 4 μεγάλα μπούτια κοτόπουλου
• 1 σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME για Κοτόπουλο Φούρνου Λεμονάτο
• 250ml νερό (1 μπουκαλάκι)
• Αλάτι – πιπέρι
• Λίγη φρέσκια ρίγανη
Για το ρύζι
• 2 φλ. ρύζι της επιλογής σας
• 250ml νερό
• Αλάτι – πιπέρι
• 100g βούτυρο
Για το λεμονάτο κοτόπουλο
1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180° C.
2. Τοποθετούμε τα μπούτια του κοτόπουλου σε ένα ταψί και τα αλατοπιπερώνουμε.
3. Περιχύνουμε όλη τη σάλτσα COOK at HOME , την απλώνουμε καλά ώστε να σκεπάσει το κοτόπουλο και προσθέτουμε το νερό.
4. Ψήνουμε για περίπου 1 ώρα, μέχρι να μαγειρευτεί το κοτόπουλο.
Για το ρύζι
1. Βράζουμε το ρύζι σε αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
2. Μόλις είναι έτοιμο, προσθέτουμε το βούτυρο και το πιπέρι.
Τρόπος Σερβιρίσματος
Σε ένα πιάτο σερβίρουμε το ρύζι με το κοτόπουλο, περιχύνουμε τη σάλτσα από το ταψί και πασπαλίζουμε λίγη φρέσκια ρίγανη.
Για το λεμονάτο κοτόπουλο
• 4 μεγάλα μπούτια κοτόπουλου
• 1 σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME για Κοτόπουλο Φούρνου Λεμονάτο
• 250ml νερό (1 μπουκαλάκι)
• Αλάτι – πιπέρι
• Λίγη φρέσκια ρίγανη
Για το ρύζι
• 2 φλ. ρύζι της επιλογής σας
• 250ml νερό
• Αλάτι – πιπέρι
• 100g βούτυρο