Για τις μπριζόλες
• 4 χοιρινές μπριζόλες
• 1 σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME για Μπριζόλες Φούρνου Μουστάρδας
Για τον πουρέ
• 6 πατάτες
• 2 κ. σ. βούτυρο
• Αλάτι
• Λίγο τριμμένο μοσχοκάρυδο
Για τις μπριζόλες
1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180° C.
2. Τοποθετούμε τις μπριζόλες στο ταψί και περιχύνουμε όλη τη σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME απλώνοντας την καλά ώστε να πάει παντού.
3. Ψήνουμε για 45-50 λεπτά.
Για τον πουρέ
1. Πλένουμε καλά τις πατάτες, τις τρυπάμε με ένα πιρούνι γύρω γύρω.
2. Στρώνουμε ένα φύλλο αλουμινόχαρτο και από πάνω τη λαδόκολλα (σε μέγεθος ώστε να τυλίγονται οι πατάτες).
3. Σε κάθε σετ λαδόκολλας-αλουμινόχαρτου, τοποθετούμε μια πατάτα και τυλίγουμε.
4. Αραδιάζουμε τις πατάτες σε ένα δεύτερο ταψί.
5. Ψήνουμε μαζί με τις μπριζόλες για 50 λεπτά περίπου.
6. Στη συνέχεια, τις ανοίγουμε, τις ξεφλουδίζουμε και τις τοποθετούμε σε μπολ.
7. Τις πατάμε με το ειδικό εργαλείο ή με πιρούνι, και όπως είναι ζεστές προσθέτουμε το βούτυρο, το αλάτι και το μοσχοκάρυδο. Ανακατεύουμε απαλά τον πουρέ.
Τρόπος Σερβιρίσματος
Σερβίρουμε τις μπριζόλες με τον πουρέ σε μερίδες και περιχύνουμε τη σάλτσα από το ταψί.
Για τις μπριζόλες
• 4 χοιρινές μπριζόλες
• 1 σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME για Μπριζόλες Φούρνου Μουστάρδας
Για τον πουρέ
• 6 πατάτες
• 2 κ. σ. βούτυρο
• Αλάτι
• Λίγο τριμμένο μοσχοκάρυδο