Μοσχαράκι κοκκινιστό
κατσαρόλας γιουβέτσι

Group 3983@2x

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

0 '
Group 4002@2x

ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

0 '
Group 3978@2x

ΜΕΡΙΔΕΣ

0 '

Εκτέλεση

1. Αλατοπιπερώνουμε το μοσχαράκι και το

σοτάρουμε στο ελαιόλαδο, σε δυνατή φωτιά, μέχρι

να ροδοκοκκινίσει.

2. Προσθέτουμε όλη τη σάλτσα μαγειρέματος

COOK at HOME, περίπου 2 φλιτζάνια νερό (500ml)

και ανακατεύουμε καλά.

3. Μαγειρεύουμε με σκεπασμένη κατσαρόλα σε

μέτρια φωτιά για περίπου 2 ώρες μέχρι να

μαλακώσει το κρέας. Κατά τη διάρκεια ελέγχουμε

το φαγητό και προσθέτουμε λίγο νερό αν χρειαστεί.

4. Στο τέλος προσθέτουμε περίπου 5 φλιτζάνια

νερό (1.200ml), το κριθαράκι, αλάτι και πιπέρι εάν

χρειάζεται, και συνεχίζουμε το βράσιμο για 10’

λεπτά ανακατεύοντας διαρκώς να μην ‘πιάσει’.

Αποσύρουμε από τη φωτιά.

5. Σερβίρουμε το φαγητό ζεστό με φρεσκοτριμμένη

γραβιέρα και χοντροσπασμένο πιπέρι.

Group 3983@2x

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

0 '
Line 22@2x
Group 4002@2x

ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

0 '
Line 22@2x
Group 3978@2x

ΜΕΡΙΔΕΣ

0

Υλικά

• 1kg μοσχάρι (σπάλα ή ελιά), κομμένο
σε μέτρια κομμάτια.

• 1 Σάλτσα μαγειρέματος CΟΟΚ at HΟΜΕ
για Μοσχαράκι Κατσαρόλας Κοκκινιστό
• 40ml ελαιόλαδο
• 1.700ml νερό
• 500g κριθαράκι μέτριο
• 100g γραβιέρα για το σερβίρισμα
• Αλάτι – πιπέρι

Tip: Εάν χρησιμοποιήσετε χύτρα μαγειρέψτε για 50 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει το κρέας. Ανοίξτε τη χύτρα, προσθέστε περίπου 5 φλιτζάνια νερό (1.200ml), το κριθαράκι, αλάτι και πιπέρι εάν χρειάζεται, και συνεχίστε το βράσιμο με ανοιχτό καπάκι για 10’ λεπτά ανακατεύοντας διαρκώςνα μην ‘πιάσει’.

Δείτε και αυτές