• 1kg μοσχάρι (σπάλα ή ελιά), κομμένο
σε μέτρια κομμάτια
• 1 σάλτσα μαγειρέματος CΟΟΚ at HΟΜΕ
για Μοσχαράκι Κατσαρόλας Κοκκινιστό
• 40ml ελαιόλαδο (περίπου 2 ½ κ.σ.)
• 1lt νερό
• 500g κριθαράκι μέτριο
• 100g γραβιέρα για το σερβίρισμα
• Αλάτι–πιπέρι
1. Αλατοπιπερώνουμε το μοσχαράκι και το σοτάρουμε στο ελαιόλαδο, σε δυνατή φωτιά, μέχρι να ροδοκοκκινίσει.
2. Προσθέτουμε όλη τη σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME, περίπου 2 φλιτζάνια νερό (500ml) και ανακατεύουμε καλά.
3. Μαγειρεύουμε με σκεπασμένη κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά για περίπου 2 ώρες μέχρι να βράσει το κρέας. Κατά τη διάρκεια, ελέγχουμε το φαγητό και προσθέτουμε λίγο νερό αν χρειαστεί.
4. Όταν το κρέας μαλακώσει και είναι έτοιμο, προσθέτουμε 500ml νερό, αφήνουμε να πάρει μία βράση και στη συνέχεια προσθέτουμε το κριθαράκι και λίγο αλάτι. Συνεχίζουμε το βράσιμο για 10′ ανακατεύοντας διαρκώς για να μην “πιάσει” το κριθαράκι. Αποσύρουμε από τη φωτιά.
Τρόπος σερβιρίσματος
Σερβίρουμε το γιουβέτσι ζεστό με φρεσκοτριμμένη γραβιέρα και χοντροσπασμένο πιπέρι.
• 1kg μοσχάρι (σπάλα ή ελιά), κομμένο
σε μέτρια κομμάτια
• 1 σάλτσα μαγειρέματος CΟΟΚ at HΟΜΕ
για Μοσχαράκι Κατσαρόλας Κοκκινιστό
• 40ml ελαιόλαδο (περίπου 2 ½ κ.σ.)
• 1lt νερό
• 500g κριθαράκι μέτριο
• 100g γραβιέρα για το σερβίρισμα
• Αλάτι–πιπέρι