Μοσχαράκι κοκκινιστό
με σκιουφιχτά

Group 3983@2x

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

0 '
Group 4002@2x

ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

0 '
Group 3978@2x

ΜΕΡΙΔΕΣ

0 '

Εκτέλεση

Για το μοσχαράκι

1. Αλατοπιπερώνουμε το μοσχαράκι και το σοτάρουμε στο ελαιόλαδο, σε δυνατή φωτιά μέχρι να ροδοκοκκινίσει από όλες τις πλευρές.

2. Προσθέτουμε όλη τη σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME, περίπου 2 φλιτζάνια νερό (500ml) και ανακατεύουμε καλά.

3. Μαγειρεύουμε με σκεπασμένη κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά για περίπου 2 ώρες, μέχρι να μαλακώσει το κρέας και να δέσει η σάλτσα. Κατά τη διάρκεια ελέγχουμε το φαγητό και προσθέτουμε λίγο νερό αν χρειαστεί.

Για τα σκιουφιχτά

Ρίχνουμε τα σκιουφιχτά σε μια κατσαρόλα με καλά αλατισμένο νερό και βράζουμε για 12 λεπτά. Τέλος, σουρώνουμε τα ζυμαρικά και τα τοποθετούμε σε μια πιατέλα.

Για το σερβίρισμα

Σε ένα πιάτο σερβίρουμε τα σκιουφιχτά, προσθέτουμε από πάνω το μοσχαράκι και σπάμε τη φέτα περιμετρικά από το κρέας. Γαρνίρουμε με λίγη φρέσκια ρίγανη.

Group 3983@2x

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

0 '
Line 22@2x
Group 4002@2x

ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

0 '
Line 22@2x
Group 3978@2x

ΜΕΡΙΔΕΣ

0

Υλικά

Για το μοσχαράκι

• 1kg μοσχαρίσια σπάλα κομμένη σε μέτρια κομμάτια

• 1 Σάλτσα μαγειρέματος CΟΟΚ at HΟΜΕ
για Μοσχαράκι Κατσαρόλας Κοκκινιστό

• 500ml νερό (περίπου 2 φλιτζάνια)

• 70ml ελαιόλαδο (περίπου 3 κ.σ.)

• Λίγο αλάτι

• Λίγο πιπέρι

Για τα σκιουφιχτά

• 500g Σκιουφιχτά

• 500ml νερό (περίπου 2 φλιτζάνια)

• Αλάτι

Για το σερβίρισμα

• 100g φέτα

• Λίγη φρέσκια ρίγανη

Tip: Εάν χρησιμοποιήσετε χύτρα τότε μαγειρέψτε για 50 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει το κρέας.

Συνταγές

Είπαν για εμάς