Για το μοσχαράκι
1. Αλατοπιπερώνουμε το μοσχαράκι και το σοτάρουμε στο ελαιόλαδο, σε δυνατή φωτιά μέχρι να ροδοκοκκινίσει από όλες τις πλευρές.
2. Προσθέτουμε όλη τη σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME, περίπου 2 φλιτζάνια νερό (500ml) και ανακατεύουμε καλά.
3. Μαγειρεύουμε με σκεπασμένη κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά για περίπου 2 ώρες, μέχρι να μαγειρευτεί το κρέας και να δέσει η σάλτσα. Κατά τη διάρκεια ελέγχουμε το φαγητό και προσθέτουμε λίγο νερό αν χρειαστεί.
Για τα σκιουφιχτά
Ρίχνουμε τα σκιουφιχτά σε μια κατσαρόλα με καλά αλατισμένο νερό και βράζουμε για 12 λεπτά. Τέλος, σουρώνουμε τα ζυμαρικά και τα τοποθετούμε σε μια πιατέλα.
Τρόπος σερβιρίσματος
Σε ένα πιάτο σερβίρουμε τα σκιουφιχτά, προσθέτουμε από πάνω το μοσχαράκι και την τριμμένη φέτα περιμετρικά από το κρέας. Γαρνίρουμε με λίγη φρέσκια ρίγανη.
Για το μοσχαράκι
• 1kg μοσχαρίσια σπάλα κομμένη σε μέτρια κομμάτια
• 1 Σάλτσα μαγειρέματος CΟΟΚ at HΟΜΕ
για Μοσχαράκι Κατσαρόλας Κοκκινιστό
• 500ml νερό (περίπου 2 φλιτζάνια)
• 70ml ελαιόλαδο (περίπου 3 κ.σ.)
• Λίγο αλάτι
• Λίγο πιπέρι
Για τα σκιουφιχτά
• 500g σκιουφιχτά
• 500ml νερό (περίπου 2 φλιτζάνια)
• Αλάτι
Για το σερβίρισμα
• 100g τριμμένη φέτα
• Λίγη φρέσκια ρίγανη
Tip: Εάν χρησιμοποιήσετε χύτρα τότε μαγειρέψτε για 50 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει το κρέας.
Έτσι μαγειρεύουμε σήμερα! Με τη συνταγή του COOK at HOME για μοσχαράκι κοκκινιστό στην κατσαρόλα και το συνοδευτικό που προτιμάτε. Μέσα σε ένα μπουκαλάκι COOK at HOME έχετε τα καροτάκια, το κόκκινο κρασί, το κρεμμύδι και ένα πλήθος από φυσικά υλικά της ελληνικής κουζίνας, που δίνουν πάντα απολαυστική γεύση στο μοσχαράκι σας και μία τέλεια δεμένη κόκκινη σάλτσα.
Σας προτείνουμε την επόμενη φορά να δοκιμάσετε τη συνταγή μας για κοπανάκια κοτόπουλου φούρνου μπάρμπεκιου με μίνι πατάτες βουτύρου ή τα μπιφτεκάκια κοτόπουλου σε χωριάτικο ψωμί.
Ανακαλύψτε και άλλες συνταγές από το COOK at HOME για να απολαμβάνετε πεντανόστιμο σπιτικό φαγητό στο καθημερινό σας τραπέζι!