Για τα μπιφτέκια
• 1kg μοσχαρίσιος κιμάς
• 180ml νερό (περίπου 3/4 φλιτζανιού)
• 130g μείγμα για ζύμωμα COOK at HOME για Αφράτα Μπιφτέκια
• 2 κ. σ. ελαιόλαδο
Για τη σος ροκφόρ
• 100g ροκφόρ
• 1 κρέμα γάλακτος (μικρή συσκευασία)
• 100g ψίχα καρυδιού χοντροκομμένη
Για τα μπιφτέκια
1. Σε ένα μπολ τοποθετούμε 130g από το μείγμα COOK at HOME, ¾ του φλιτζανιού νερό (180ml), 2 κ. σ. ελαιόλαδο και ανακατεύουμε.
2. Προσθέτουμε τον κιμά και ζυμώνουμε καλά.
3. Πλάθουμε μπιφτέκια στο μέγεθος που επιθυμούμε και τα ψήνουμε όπως συνήθως.
Για τη σος ροκφόρ
Σε μικρό κατσαρολάκι ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος, ρίχνουμε θρυμματισμένο το ροκφόρ, ανακατεύουμε και μόλις πάρει μια βράση αποσύρουμε.
Τρόπος σερβιρίσματος
Σερβίρουμε τα μπιφτέκια ατομικά ή σε πιατέλα, περιχύνουμε τη σος ροκφόρ και πασπαλίζουμε το τριμμένο καρύδι.
Συνοδεύουμε με δροσερή σαλάτα.
Για τα μπιφτέκια
• 1kg μοσχαρίσιος κιμάς
• 180ml νερό (περίπου 3/4 φλιτζανιού)
• 130g μείγμα για ζύμωμα COOK at HOME για Αφράτα Μπιφτέκια
• 2 κ. σ. ελαιόλαδο
Για τη σος ροκφόρ
• 100g ροκφόρ
• 1 κρέμα γάλακτος (μικρή συσκευασία)
• 100g ψίχα καρυδιού χοντροκομμένη