Για τα μπιφτέκια γαλοπούλας
• 1kg κιμάς γαλοπούλας
• 100g μείγμα για ζύμωμα COOK at HOME για Μπιφτέκια Fitness
• 150ml νερό (περίπου ½ φλιτζάνι νερό)
• 2 κ. σ. ελαιόλαδο
Για τη σαλάτα κινόα
• 200g κινόα
• 1 καρότο τριμμένο
• 1 αβοκάντο σε κυβάκια
• 50g ρόδι
• Λίγα φύλλα baby ρόκα
• 400ml νερό (περίπου 1 ½ φλιτζάνι νερό)
• Αλάτι
Για το dressing
• 50ml ελαιόλαδο (περίπου 3 κ. σ.)
• 50ml χυμός πορτοκάλι (3 κ. σ.)
• 30ml χυμός λεμόνι (2 κ. σ.)
• 30g μέλι
• Ξύσμα από πορτοκάλι
• Αλάτι-μαύρο πιπέρι
Για τα μπιφτέκια γαλοπούλας
1. Σε ένα μπολ τοποθετούμε 100g από το μείγμα COOK at HOME, περίπου ½ φλιτζάνι νερό (150ml), 2 κ. σ. ελαιόλαδο και ανακατεύουμε.
2. Προσθέτουμε τον κιμά και ζυμώνουμε καλά.
3. Πλάθουμε μπιφτέκια στο μέγεθος που επιθυμούμε και τα ψήνουμε όπως συνήθως.
Για τη σαλάτα κινόα
1. Βράζουμε για 10-15 λεπτά την κινόα σε περίπου 1 ½ φλιτζάνι νερό (400ml) το οποίο έχουμε αλατίσει ελαφρώς. Αφήνουμε να κρυώσει καλά.
2. Χτυπάμε τα υλικά για το dressing όλα μαζί.
3. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τη σαλάτα μαζί με την κινόα και περιχύνουμε το dressing.
Για τα μπιφτέκια γαλοπούλας
• 1kg κιμάς γαλοπούλας
• 100g μείγμα για ζύμωμα COOK at HOME για Μπιφτέκια Fitness
• 150ml νερό (περίπου ½ φλιτζάνι νερό)
• 2 κ. σ. ελαιόλαδο
Για τη σαλάτα κινόα
• 200g κινόα
• 1 καρότο τριμμένο
• 1 αβοκάντο σε κυβάκια
• 50g ρόδι
• Λίγα φύλλα baby ρόκα
• 400ml νερό (περίπου 1 ½ φλιτζάνι νερό)
• Αλάτι
Για το dressing
• 50ml ελαιόλαδο (περίπου 3 κ. σ.)
• 50ml χυμός πορτοκάλι (3 κ. σ.)
• 30ml χυμός λεμόνι (2 κ. σ.)
• 30g μέλι
• Ξύσμα από πορτοκάλι
• Αλάτι-μαύρο πιπέρι