Μπουτάκια κατσαρόλας κοκκινιστά με φασολάκια

Χρόνος προετοιμασίας

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

0 '
Χρόνος Μαγείρεματος

ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

0 '
Group 3978@2x

ΜΕΡΙΔΕΣ

0

Εκτέλεση

1. Χαράσσουμε τα μπουτάκια κοτόπουλου με μαχαίρι και τα αλατοπιπερώνουμε.

2. Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε τα μπουτάκια στο ελαιόλαδο, σε δυνατή φωτιά, μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.

3. Προσθέτουμε όλη τη σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME, περίπου 1 φλιτζάνι νερό (300ml) και ανακατεύουμε καλά.

4. Μαγειρεύουμε το κοτόπουλο με σκεπασμένη κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά, για περίπου 20 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει το κρέας. 

5. Προσθέτουμε στην κατσαρόλα τα φασολάκια, περίπου 3 φλιτζάνια νερό (900ml) και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για 45 λεπτά ακόμη μέχρι να δέσει το φαγητό μας. 

6. Αποσύρουμε από τη φωτιά και πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό. 

Χρόνος προετοιμασίας

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

0 '
Line 22@2x
Χρόνος Μαγείρεματος

ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

0 '
Line 22@2x
Μερίδες

ΜΕΡΙΔΕΣ

0

Υλικά

• 4 μεγάλα μπουτάκια κοτόπουλου

• 1 Σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME για Κοτόπουλο Κατσαρόλας Κοκκινιστό
• 40ml ελαιόλαδο (περίπου 2,5 κ.σ.)
• 1.200ml νερό (περίπου 4 φλιτζάνια)
• 700g φασολάκια
• Αλάτι–πιπέρι 
3 κ.σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος

Συνταγές

Είπαν για εμάς