• 4 μεγάλα μπουτάκια κοτόπουλου
• 1 σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME για Κοτόπουλο Κατσαρόλας Κοκκινιστό
• 40ml ελαιόλαδο (περίπου 2 ½ κ. σ.)
• 1.200ml νερό (περίπου 4 φλιτζάνια)
• 700g φασολάκια
• Αλάτι–πιπέρι
• 3 κ. σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος
1. Χαράσσουμε τα μπουτάκια του κοτόπουλου με μαχαίρι και τα αλατοπιπερώνουμε.
2. Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε τα μπουτάκια στο ελαιόλαδο, σε δυνατή φωτιά, μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.
3. Προσθέτουμε όλη τη σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME, περίπου 1 φλιτζάνι νερό (300ml) και ανακατεύουμε καλά.
4. Μαγειρεύουμε το κοτόπουλο με σκεπασμένη κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά, για περίπου 20 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει.
5. Προσθέτουμε στην κατσαρόλα τα φασολάκια, περίπου 3 φλιτζάνια νερό (900ml) και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για 45 λεπτά ακόμη μέχρι να δέσει το φαγητό μας.
6. Αποσύρουμε από τη φωτιά και πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.
• 4 μεγάλα μπουτάκια κοτόπουλου
• 1 σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME για Κοτόπουλο Κατσαρόλας Κοκκινιστό
• 40ml ελαιόλαδο (περίπου 2 ½ κ. σ.)
• 1.200ml νερό (περίπου 4 φλιτζάνια)
• 700g φασολάκια
• Αλάτι–πιπέρι
• 3 κ. σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος