1. Χαράσσουμε τα μπουτάκια κοτόπουλου με μαχαίρι και τα αλατοπιπερώνουμε.
2. Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε το κοτόπουλο στο ελαιόλαδο, σε δυνατή φωτιά, μέχρι να ροδοκοκκινίσει και αποσύρουμε σε πιάτο.
3. Στην ίδια κατσαρόλα ρίχνουμε και σοτάρουμε το κρεμμύδι, και μόλις μαραθεί προσθέτουμε τις πατάτες σε χονδρούς κύβους.
4. Προσθέτουμε όλη τη σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME, περίπου 4 φλιτζάνια νερό και ανακατεύουμε καλά.
5. Μαγειρεύουμε με σκεπασμένη κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά, για περίπου 45 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει το κρέας.
• 4 μεγάλα μπουτάκια κοτόπουλου
• 1 Σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME για Κοτόπουλο Κατσαρόλας Κοκκινιστό
• 40ml ελαιόλαδο (περίπου 2,5 κ.σ.)
• 1.200ml νερό (περίπου 4 φλιτζάνια)
• 1 μεγάλο κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες
• 4 μεγάλες πατάτες
• Αλάτι-πιπέρι