Μπουτάκια κοκκινιστά κατσαρόλας με πατάτες γιαχνί

Χρόνος προετοιμασίας

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

0 '
Χρόνος Μαγείρεματος

ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

0 '
Group 3978@2x

ΜΕΡΙΔΕΣ

0

Εκτέλεση

1. Χαράσσουμε τα μπουτάκια κοτόπουλου με μαχαίρι και τα αλατοπιπερώνουμε.

2. Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε το κοτόπουλο στο ελαιόλαδο, σε δυνατή φωτιά, μέχρι να ροδοκοκκινίσει και αποσύρουμε σε πιάτο.

3. Στην ίδια κατσαρόλα ρίχνουμε και σοτάρουμε το κρεμμύδι, και μόλις μαραθεί προσθέτουμε τις πατάτες σε χονδρούς κύβους.

4. Προσθέτουμε όλη τη σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME, περίπου 4 φλιτζάνια νερό και ανακατεύουμε καλά.

5. Μαγειρεύουμε με σκεπασμένη κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά, για περίπου 45 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει το κρέας. 

Χρόνος προετοιμασίας

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

0 '
Line 22@2x
Χρόνος Μαγείρεματος

ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

0 '
Line 22@2x
Μερίδες

ΜΕΡΙΔΕΣ

0

Υλικά

• 4 μεγάλα μπουτάκια κοτόπουλου

• 1 Σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME για Κοτόπουλο Κατσαρόλας Κοκκινιστό
• 40ml ελαιόλαδο (περίπου 2,5 κ.σ.)
• 1.200ml νερό (περίπου 4 φλιτζάνια)
• 1 μεγάλο κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες
• 4 μεγάλες πατάτες 
• Αλάτι-πιπέρι

Συνταγές

Είπαν για εμάς