Χοιρινό κατσαρόλας με ρύζι

Group 3983@2x

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

0 '
Group 4002@2x

ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

0 '
Group 3978@2x

ΜΕΡΙΔΕΣ

0 '

Υλικά

Για το χοιρινό

• 1kg χοιρινό κομμένο σε κύβους

• 1 σάλτσα μαγειρέματος CΟΟΚ at HΟΜΕ
για Χοιρινό Κατσαρόλας

• 100ml ελαιόλαδο

• 1 μπουκάλι νερό (500ml)

Για το ρύζι

• 2 φλ. ρύζι μπασμάτι

• 4 φλ. νερό

• Αλάτι

• Βούτυρο

Εκτέλεση

Για το χοιρινό

1. Σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το χοιρινό μέχρι να ροδοκοκκινίσει (περίπου 5-10 λεπτά).

2. Προσθέτουμε όλη τη σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME, 1 μπουκάλι νερό και ανακατεύουμε καλά.

3. Μαγειρεύουμε με σκεπασμένη κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά για περίπου 60-70 λεπτά, μέχρι να βράσει το κρέας και να δέσει η σάλτσα.
Κατά τη διάρκεια ελέγχουμε το φαγητό και προσθέτουμε νερό αν χρειαστεί.

Για το ρύζι

1. Σε κατσαρόλα με αλατισμένο νερό που βράζει, προσθέτουμε το ρύζι και βράζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.

2. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το βούτυρο.

Τρόπος σερβιρίσματος

Σερβίρουμε σε μερίδες το ρύζι και αποπάνω το χοιρινό με την πλούσια σάλτσα του.

Group 3983@2x

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

0 '
Line 22@2x
Group 4002@2x

ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

0 '
Line 22@2x
Group 3978@2x

ΜΕΡΙΔΕΣ

0

Υλικά

Για το χοιρινό

• 1kg χοιρινό κομμένο σε κύβους

• 1 σάλτσα μαγειρέματος CΟΟΚ at HΟΜΕ
για Χοιρινό Κατσαρόλας

• 100ml ελαιόλαδο

• 1 μπουκάλι νερό (500ml)

Για το ρύζι

• 2 φλ. ρύζι μπασμάτι

• 4 φλ. νερό

• Αλάτι

• Βούτυρο

Tip: Για έξτρα γεύση και άρωμα, πασπαλίστε λίγη φρέσκια ρίγανη κατά το σερβίρισμα.

Συνταγές

Είπαν για εμάς

mpiftekia afrata
mpiftekia fitness
nutritious kotopoulo bbq
nutritious kotopoulo fournou kariv2
nutritious kotopoulo fournou lemonatov2
nutritious kotopoulo katsarolas kokkinistov2
nutritious kotopoulo katsarolas lemonatov2
nutritious mosxaraki katsarolas kokkinistov2