• 1 πακέτο λιγκουίνι
• 1 σάλτσα COOK at HOME πέστο βασιλικού
• 3 κ. σ. κουκουνάρι
• Λίγη τριμμένη παρμεζάνα
• Φρέσκος βασιλικός για το γαρνίρισμα (προαιρετικά)
1. Βράζουμε τα λιγκουίνι σε άφθονο αλατισμένο νερό για 2 λεπτά λιγότερο από το χρόνο που αναγράφεται στη συσκευασία.
2. Σε ένα φαρδύ τηγάνι, μεταφέρουμε 2 κουτάλες από το νερό που βράζουν τα ζυμαρικά, και διαλύουμε σε αυτό τη σάλτσα πέστο COOK at HOME.
3. Μόλις ξεκινήσει ο βρασμός, αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε διαδοχικά τα λιγκουίνι που τα έχουμε πρώτα στραγγίσει.
Τρόπος σερβιρίσματος
Σερβίρουμε σε βαθύ σκεύος και πασπαλίζουμε το κουκουνάρι και την τριμμένη παρμεζάνα. Προαιρετικά, γαρνίρουμε με φύλλα φρέσκου βασιλικού.
• 1 πακέτο λιγκουίνι
• 1 σάλτσα COOK at HOME πέστο βασιλικού
• 3 κ. σ. κουκουνάρι
• Λίγη τριμμένη παρμεζάνα
• Φρέσκος βασιλικός για το γαρνίρισμα (προαιρετικά)