• 15 αγκινάρες (φρέσκες ή κατεψυγμένες)
• 1 σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME για Κοτόπουλο Κατσαρόλας Λεμονάτο
• 40ml ελαιόλαδο (περίπου 2 ½ κ. σ.)
• 3 καρότα κομμένα σε ροδέλες
• 4 πατάτες χοντροκομμένες
• ½ ματσάκι άνηθος ψιλοκομμένος
1. Σε μια φαρδιά κατσαρόλα, ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε τις πατάτες.
2. Προσθέτουμε τα καρότα και τις αγκινάρες και σοτάρουμε για 1-2 λεπτά.
3. Περιχύνουμε όλη τη σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME και ανακατεύουμε καλά.
4. Μαγειρεύουμε με σκεπασμένη κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά για 30-40 λεπτά περίπου, μέχρι να μαγειρευτεί το φαγητό. Κατά τη διάρκεια, ελέγχουμε το φαγητό και προσθέτουμε λίγο νερό αν χρειαστεί. Λίγο πριν αποσύρουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε τον ψιλοκομμένο άνηθο.
Τρόπος σερβιρίσματος
Σερβίρουμε το φαγητό σε μερίδες.
• 15 αγκινάρες (φρέσκες ή κατεψυγμένες)
• 1 σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME για Κοτόπουλο Κατσαρόλας Λεμονάτο
• 40ml ελαιόλαδο (περίπου 2 ½ κ. σ.)
• 3 καρότα κομμένα σε ροδέλες
• 4 πατάτες χοντροκομμένες
• ½ ματσάκι άνηθος ψιλοκομμένος