1. Σε ένα μπολ τοποθετούμε 130g από το μείγμα COOK at HOME, ¾ του φλιτζανιού νερό (180ml), 2 κ.σ. ελαιόλαδο και ανακατεύουμε.
2. Πλάθουμε 8 μπιφτέκια (περίπου 150g το καθένα) και τα ψήνουμε σε δυνατό grill ή σχαροτήγανο προσέχοντας να παραμείνουν ζουμερά.
3. Φρυγανίζουμε το ψωμάκι. Στη βάση βάζουμε μια κουταλιά από τη μαγιονέζα αναμεμειγμένη με τη μουστάρδα, το μαρούλι, την τομάτα, το μπιφτέκι, μια φέτα cheddar και κλείνουμε με το καπάκι στο οποίο βάζουμε την κέτσαπ.
4. Σερβίρουμε με φρεσκοτηγανισμένες πατάτες.
• 1kg κιμά μοσχάρι (από λάπα χοντροκομμένο)
• 180g νερό (3/4 φλυτζανιού)
• 130g Μείγμα για Ζύμωμα COOK at HOME για Αφράτα Μπιφτέκια
• 2 κ.σ. ελαιόλαδο
• 2 τομάτες σε φέτες
• 60g μουστάρδα (περίπου 3 κ.σ.)
• 120g μαγιονέζα (περίπου 8-10 κ.σ.)
• Κέτσαπ (κατά προτίμηση)
• Λίγα φύλλα μαρούλι
• 8-10 φέτες cheddar
• 8 ψωμάκια για burger