Για τα μπιφτέκια
• 1kg μοσχαρίσιος κιμάς (από λάπα χοντροκομμένος)
• 180ml νερό (3/4 φλιτζανιού)
• 130g μείγμα για ζύμωμα COOK at HOME για Αφράτα Μπιφτέκια
• 2 κ. σ. ελαιόλαδο
Για το στήσιμο
• 2 τομάτες σε φέτες
• 60g μουστάρδα (περίπου 3 κ. σ.)
• 120g μαγιονέζα (περίπου 8-10 κ. σ.)
• Κέτσαπ (κατά προτίμηση)
• Λίγα φύλλα μαρούλι
• 8-10 φέτες cheddar
• 8 ψωμάκια για burger
1. Σε ένα μπολ τοποθετούμε 130g από το μείγμα COOK at HOME, ¾ του φλιτζανιού νερό (180ml), 2 κ. σ. ελαιόλαδο και ανακατεύουμε. Αφήνουμε 2 λεπτά να ενυδατωθούν τα συστατικά.
2. Προσθέτουμε τον κιμά και ζυμώνουμε καλά.
3. Πλάθουμε 8 μπιφτέκια (περίπου 150g το καθένα) ή στο μέγεθος της αρεσκείας μας και τα ψήνουμε σε δυνατό grill ή σχαροτήγανο.
Για το στήσιμο
Φρυγανίζουμε το ψωμάκι. Στη βάση βάζουμε μια κουταλιά από τη μαγιονέζα αναμεμειγμένη με τη μουστάρδα. Στη συνέχεια βάζουμε σε στρώσεις το μαρούλι, την τομάτα, το μπιφτέκι, μια φέτα cheddar και κλείνουμε με το καπάκι στο οποίο βάζουμε την κέτσαπ.
Τρόπος σερβιρίσµατος
Σερβίρουμε το burger με φρεσκοτηγανισμένες πατάτες.
Για τα μπιφτέκια
• 1kg μοσχαρίσιος κιμάς (από λάπα χοντροκομμένος)
• 180ml νερό (3/4 φλιτζανιού)
• 130g μείγμα για ζύμωμα COOK at HOME για Αφράτα Μπιφτέκια
• 2 κ. σ. ελαιόλαδο
Για το στήσιμο
• 2 τομάτες σε φέτες
• 60g μουστάρδα (περίπου 3 κ. σ.)
• 120g μαγιονέζα (περίπου 8-10 κ. σ.)
• Κέτσαπ (κατά προτίμηση)
• Λίγα φύλλα μαρούλι
• 8-10 φέτες cheddar
• 8 ψωμάκια για burger