• 1 κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες
• 1 σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME για Κοτόπουλο Κατσαρόλας Κοκκινιστό
• 600ml νερό (περίπου 2 φλιτζάνια)
• 40ml ελαιόλαδο (περίπου 2 ½ κ. σ.)
• 500g χυλοπιτάκι
1. Αλατοπιπερώνουμε τα κομμάτια του κοτόπουλου και τα σοτάρουμε σε μια κατσαρόλα με το ελαιόλαδο, σε δυνατή φωτιά, μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.
2. Στη συνέχεια, προσθέτουμε όλη τη σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME, περίπου 1 φλιτζάνι νερό (300ml) και ανακατεύουμε καλά.
3. Μαγειρεύουμε με σκεπασμένη κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά για περίπου 1 ώρα, μέχρι να βράσει το κοτόπουλο. Κατά τη διάρκεια, ελέγχουμε το φαγητό και προσθέτουμε λίγο νερό αν χρειαστεί.
4. Μόλις βράσει το κοτόπουλο, το αφαιρούμε, προσθέτουμε 1 φλιτζάνι νερό και μόλις αρχίσει να κοχλάζει, ρίχνουμε το χυλοπιτάκι και βράζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Τρόπος σερβιρίσματος
Σερβίρουμε σε μερίδες το χυλοπιτάκι με το κοτόπουλο και συνοδεύουμε με τυρί φέτα.
• 1 κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες
• 1 σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME για Κοτόπουλο Κατσαρόλας Κοκκινιστό
• 600ml νερό (περίπου 2 φλιτζάνια)
• 40ml ελαιόλαδο (περίπου 2 ½ κ. σ.)
• 500g χυλοπιτάκι