Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Κοκκινιστό κοτόπουλο με χυλοπιτάκι στην κατσαρόλα

Group 3983@2x

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

0 '
Group 4002@2x

ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

0 '
Group 3978@2x

ΜΕΡΙΔΕΣ

0 '

Υλικά

• 1 κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες

• 1 σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME για Κοτόπουλο Κατσαρόλας Κοκκινιστό

• 600ml νερό (περίπου 2 φλιτζάνια)

• 40ml ελαιόλαδο (περίπου 2 ½ κ. σ.)

• 500g χυλοπιτάκι

Εκτέλεση

1. Αλατοπιπερώνουμε τα κομμάτια του κοτόπουλου και τα σοτάρουμε σε μια κατσαρόλα με το ελαιόλαδο, σε δυνατή φωτιά, μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.

2. Στη συνέχεια, προσθέτουμε όλη τη σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME, περίπου 1 φλιτζάνι νερό (300ml) και ανακατεύουμε καλά.

3. Μαγειρεύουμε με σκεπασμένη κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά για περίπου 1 ώρα, μέχρι να βράσει το κοτόπουλο. Κατά τη διάρκεια, ελέγχουμε το φαγητό και προσθέτουμε λίγο νερό αν χρειαστεί.

4. Μόλις βράσει το κοτόπουλο, το αφαιρούμε, προσθέτουμε 1 φλιτζάνι νερό και μόλις αρχίσει να κοχλάζει, ρίχνουμε το χυλοπιτάκι και βράζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.

Τρόπος σερβιρίσματος

Σερβίρουμε σε μερίδες το χυλοπιτάκι με το κοτόπουλο και συνοδεύουμε με τυρί φέτα.

Group 3983@2x

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

0 '
Line 22@2x
Group 4002@2x

ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

0 '
Line 22@2x
Group 3978@2x

ΜΕΡΙΔΕΣ

0

Υλικά

• 1 κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες

• 1 σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME για Κοτόπουλο Κατσαρόλας Κοκκινιστό

• 600ml νερό (περίπου 2 φλιτζάνια)

• 40ml ελαιόλαδο (περίπου 2 ½ κ. σ.)

• 500g χυλοπιτάκι

Tip: Εάν χρησιμοποιήσετε χύτρα, τότε μαγειρέψτε για 25-30 λεπτά.

Συνταγές

Είπαν για εμάς

kartolina
mpiftekia afrata
mpiftekia fitness
nutritious kotopoulo bbq
nutritious kotopoulo fournou kariv2
nutritious kotopoulo fournou lemonatov2
nutritious kotopoulo katsarolas kokkinistov2
nutritious kotopoulo katsarolas lemonatov2
nutritious mosxaraki katsarolas kokkinistov2