• 4 μπούτια κοτόπουλου (1kg)
• 1 σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME για Κοτόπουλο Κατσαρόλας Λεμονάτο
• 500g ρεβίθια (σε νερό αποβραδίς να φουσκώσουν)
• 100ml ελαιόλαδο (περίπου 8 κ. σ.)
• 300ml νερό (1 φλιτζάνι)
• Λίγο αλάτι
• Λίγο πιπέρι μαύρο
• Λίγη φρέσκια ρίγανη
1. Αλατοπιπερώνουμε ελαφρώς τα μπουτάκια του κοτόπουλου και τα σοτάρουμε σε φαρδιά κατσαρόλα και από τις δύο πλευρές μέχρι να πάρουν χρώμα.
2. Περιχύνουμε τη σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME πάνω από τα μπουτάκια, προσθέτουμε τα ρεβίθια που έχουμε αφήσει να φουσκώσουν αποβραδίς, το νερό, ανακατεύουμε καλά, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και μαγειρεύουμε όπως συνήθως.
Τρόπος σερβιρίσματος
Σερβίρουμε σε βαθύ πιάτο πρώτα τα ρεβίθια, από πάνω το κοτόπουλο και γαρνίρουμε με φρέσκια ρίγανη.
• 4 μπούτια κοτόπουλου (1kg)
• 1 σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME για Κοτόπουλο Κατσαρόλας Λεμονάτο
• 500g ρεβίθια (σε νερό αποβραδίς να φουσκώσουν)
• 100ml ελαιόλαδο (περίπου 8 κ. σ.)
• 300ml νερό (1 φλιτζάνι)
• Λίγο αλάτι
• Λίγο πιπέρι μαύρο
• Λίγη φρέσκια ρίγανη