• 1 κοτόπουλο κοµµένο µερίδες
• 1 σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME για Κοτόπουλο Φούρνου Λεμονάτο
• 500g καρδιές αγκινάρας φρέσκες ή κατεψυγµένες
• 50ml ελαιόλαδο (περίπου 3 κ. σ.)
• 150ml νερό (περίπου ½ φλιτζάνι)
• 2 καρότα κομμένα σε κυβάκια
• 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
• Ξύσμα από 1 λεμόνι
• Χοντροσπασμένο πιπέρι
1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 °C.
2. Σε ένα ταψί τοποθετούµε τις µερίδες του κοτόπουλου µαζί µε τα καροτάκια και το κρεµµύδι.
3. Περιχύνουµε όλη τη σάλτσα µαγειρέµατος COOK at HOME, προσθέτουµε περίπου ½ φλιτζάνι νερό (150ml) και ανακατεύουµε καλά ώστε να πάει παντού.
4. Ψήνουµε για 30-35 λεπτά το φαγητό σκεπασµένο µε αλουµινόχαρτο µέχρι να µαγειρευτεί το κοτόπουλο.
5. Ξεσκεπάζουµε, προσθέτουµε τις αγκινάρες και συνεχίζουµε το ψήσιµο για άλλα 35-40 λεπτά.
Τρόπος σερβιρίσµατος
Σερβίρουμε σε πιάτο το κοτόπουλο με τις αγκινάρες και πασπαλίζουμε με ξύσμα από φρέσκο λεμόνι και χοντροσπασμένο πιπέρι.
• 1 κοτόπουλο κοµµένο µερίδες
• 1 σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME για Κοτόπουλο Φούρνου Λεμονάτο
• 500g καρδιές αγκινάρας φρέσκες ή κατεψυγµένες
• 50ml ελαιόλαδο (περίπου 3 κ. σ.)
• 150ml νερό (περίπου ½ φλιτζάνι)
• 2 καρότα κομμένα σε κυβάκια
• 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
• Ξύσμα από 1 λεμόνι
• Χοντροσπασμένο πιπέρι