• 10 πολύχρωμες πιπεριές κομμένες σε στικ
• 1 σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME για Κοτόπουλο Φούρνου Λεμονάτο
• 3-4 φρέσκα κρεμμυδάκια κομμένα σε ροδέλες
Για το ρύζι
• 1 συσκευασία άγριο ρύζι
• 1 κ. σ. βούτυρο
• Αλάτι
1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180° C.
2. Σε πυρέξ αραδιάζουμε τις κομμένες πιπεριές, πασπαλίζουμε με το κρεμμυδάκι και περιχύνουμε όλη τη σάλτσα COOK at HOME και την απλώνουμε καλά ώστε να πάει παντού.
3. Ψήνουμε για 20-30 λεπτά.
Για το ρύζι
1. Βράζουμε το ρύζι σε άφθονο αλατισμένο νερό, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Σουρώνουμε και τοποθετούμε σε βαθύ σκεύος.
2. Όσο είναι ζεστό το ρύζι, προσθέτουμε το βούτυρο και ανακατεύουμε να πάει παντού.
Τρόπος Σερβιρίσματος
Σερβίρουμε το ρύζι και από πάνω τις πιπεριές με τη σάλτσα.
• 10 πολύχρωμες πιπεριές κομμένες σε στικ
• 1 σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME για Κοτόπουλο Φούρνου Λεμονάτο
• 3-4 φρέσκα κρεμμυδάκια κομμένα σε ροδέλες
Για το ρύζι
• 1 συσκευασία άγριο ρύζι
• 1 κ. σ. βούτυρο
• Αλάτι