• 1 κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες
• 1 σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME για Κοτόπουλο Κατσαρόλας Λεμονάτο
• 40ml ελαιόλαδο (περίπου 2 ½ κ. σ.)
• 300ml νερό (περίπου 1 φλιτζάνι)
• 6 πολύχρωμες πιπεριές κομμένες σε λωρίδες
• 2 καρότα κομμένα σε λωρίδες
• 2 κολοκυθάκια κομμένα σε λωρίδες
Για το κοτόπουλο λεμονάτο
1. Αλατοπιπερώνουμε τα κομμάτια του κοτόπουλου και τα σοτάρουμε σε μια κατσαρόλα με το ελαιόλαδο, σε δυνατή φωτιά, μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.
2. Στη συνέχεια προσθέτουμε όλη τη σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME, περίπου 1 φλιτζάνι νερό (300ml) και ανακατεύουμε καλά.
3. Μαγειρεύουμε με σκεπασμένη κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά για περίπου 1 ώρα, μέχρι να βράσει το κοτόπουλο. Κατά τη διάρκεια, ελέγχουμε το φαγητό και προσθέτουμε λίγο νερό αν χρειαστεί.
Για τα λαχανικά
Μαγειρεύουμε τα λαχανικά στον ατμό για 15-20 λεπτά.
Τρόπος σερβιρίσματος
Σερβίρουμε σε μερίδες τα λαχανικά και το κοτόπουλο και περιχύνουμε τη σάλτσα σε γενναία ποσότητα.
• 1 κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες
• 1 σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME για Κοτόπουλο Κατσαρόλας Λεμονάτο
• 40ml ελαιόλαδο (περίπου 2 ½ κ. σ.)
• 300ml νερό (περίπου 1 φλιτζάνι)
• 6 πολύχρωμες πιπεριές κομμένες σε λωρίδες
• 2 καρότα κομμένα σε λωρίδες
• 2 κολοκυθάκια κομμένα σε λωρίδες