Για το μοσχάρι
1. Καρυκεύουμε το μοσχάρι με αλάτι και πιπέρι και το σοτάρουμε στο ελαιόλαδο, σε δυνατή φωτιά μέχρι να ροδοκοκκινίσει.
2. Προσθέτουμε όλη τη σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME, περίπου 2 φλιτζάνια νερό (500ml) και ανακατεύουμε καλά.
3. Μαγειρεύουμε με σκεπασμένη κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά περίπου 2 ώρες, μέχρι να βράσει το κρέας. Κατά τη διάρκεια ελέγχουμε το φαγητό και προσθέτουμε λίγο νερό αν χρειαστεί.
Για το πιλάφι
Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε το κρεμμύδι σε 30g βούτυρο και προσθέτουμε το ρύζι και το ζωμό. Προσθέτουμε ακόμη τη δάφνη, το υπόλοιπο βούτυρο (20g), αλάτι, πιπέρι και βράζουμε με το καπάκι σκεπασμένο, μέχρι να απορροφήσει το ρύζι τα υγρά του.
Σερβίρουμε το μοσχάρι με το ρύζι και περιχύνουμε τη σάλτσα.
Για το μοσχάρι
• 1kg μοσχάρι (χτένι ή σπάλα), κομμένο σε μέτρια κομμάτια
• 1 Σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME για Μοσχαράκι Κατσαρόλας Κοκκινιστό
• 40ml ελαιόλαδο (περίπου 2,5 κ.σ.)
• 500ml νερό (περίπου 2 φλιτζάνια νερό)
Για το πιλάφι
• 250g ρύζι μπονέτ
• 500ml ζωμό κότας ή νερό
• 2 φύλλα δάφνης
• 50g βούτυρο
• 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
• Αλάτι – πιπέρι
Tip: Εάν χρησιμοποιήσετε χύτρα τότε μαγειρέψτε για 50 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει το κρέας.
Έτσι μαγειρεύουμε σήμερα! Με τη συνταγή του COOK at HOME για μοσχάρι κοκκινιστό στην κατσαρόλα και το συνοδευτικό που προτιμάτε. Μέσα σε ένα μπουκαλάκι COOK at HOME έχετε τα καροτάκια, το κόκκινο κρασί, το κρεμμύδι και ένα πλήθος από φυσικά υλικά της ελληνικής κουζίνας, που δίνουν πάντα απολαυστική γεύση στο μοσχαράκι σας και μία τέλεια δεμένη κόκκινη σάλτσα.
Την επόμενη φορά δοκιμάστε κάτι λεμονάτο, όπως η συνταγή μας για κοτόπουλο κατσαρόλας λεμονάτο με πατάτες bratkartoffeln ή τα μπιφτέκια με λεμονάτες πατάτες στο φούρνο που γίνονται αφράτα και γευστικά με το μείγμα του COOK at HOME Αφράτα Μπιφτέκια.
Ανακαλύψτε και άλλες συνταγές από το COOK at HOME για να απολαμβάνετε πεντανόστιμο σπιτικό φαγητό στο καθημερινό σας τραπέζι!