Για το μοσχάρι
• 1kg μοσχάρι (χτένι ή σπάλα), κομμένο σε μέτρια κομμάτια
• 1 σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME για Μοσχαράκι Κατσαρόλας Κοκκινιστό
• 40ml ελαιόλαδο (περίπου 2 1/2 κ. σ.)
• 500ml νερό (περίπου 2 φλιτζάνια νερό)
Για το πιλάφι
• 250g ρύζι μπονέτ
• 500ml ζωμό κότας ή νερό
• 2 φύλλα δάφνης
• 50g βούτυρο
• 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
• Αλάτι–πιπέρι
Για το μοσχάρι
1. Καρυκεύουμε το μοσχάρι με αλάτι και πιπέρι και το σοτάρουμε στο ελαιόλαδο, σε δυνατή φωτιά μέχρι να ροδοκοκκινίσει.
2. Προσθέτουμε όλη τη σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME, περίπου 2 φλιτζάνια νερό (500ml) και ανακατεύουμε καλά.
3. Μαγειρεύουμε με σκεπασμένη κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά περίπου 2 ώρες, μέχρι να βράσει το κρέας. Κατά τη διάρκεια ελέγχουμε το φαγητό και προσθέτουμε λίγο νερό αν χρειαστεί.
Για το πιλάφι
Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε το κρεμμύδι σε 30g βούτυρο και προσθέτουμε το ρύζι και το ζωμό. Προσθέτουμε ακόμη τη δάφνη, το υπόλοιπο βούτυρο (20g), αλάτι, πιπέρι και βράζουμε με το καπάκι σκεπασμένο, μέχρι να απορροφήσει το ρύζι τα υγρά του.
Τρόπος σερβιρίσματος
Σερβίρουμε το μοσχάρι με το ρύζι και περιχύνουμε τη σάλτσα.
Για το μοσχάρι
• 1kg μοσχάρι (χτένι ή σπάλα), κομμένο σε μέτρια κομμάτια
• 1 σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME για Μοσχαράκι Κατσαρόλας Κοκκινιστό
• 40ml ελαιόλαδο (περίπου 2 1/2 κ. σ.)
• 500ml νερό (περίπου 2 φλιτζάνια νερό)
Για το πιλάφι
• 250g ρύζι μπονέτ
• 500ml ζωμό κότας ή νερό
• 2 φύλλα δάφνης
• 50g βούτυρο
• 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
• Αλάτι–πιπέρι