Μοσχαράκι κοκκινιστό
με κινόα και δυόσμο

Group 3983@2x

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

0 '
Group 4002@2x

ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

0 '
Group 3978@2x

ΜΕΡΙΔΕΣ

0 '

Εκτέλεση

1. Αλατοπιπερώνουμε το μοσχαράκι και το σοτάρουμε στο ελαιόλαδο, σε δυνατή φωτιά μέχρι να ροδοκοκκινίσει από όλες τις πλευρές.

2. Προσθέτουμε όλη τη σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME, περίπου 2 φλιτζάνια νερό (500ml) και ανακατεύουμε καλά. Μαγειρεύουμε με σκεπασμένη κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά για περίπου 2 ώρες, μέχρι να μαλακώσει το κρέας και να δέσει η σάλτσα. Κατά τη διάρκεια ελέγχουμε το φαγητό και προσθέτουμε λίγο νερό αν χρειαστεί.

3. Σε μια μικρή κατσαρόλα βάζουμε αρκετό νερό και αλατίζουμε πολύ καλά.

4. Μέχρι να πάρει βράση το νερό, με ένα σουρωτήρι ξεπλένουμε την κινόα κάτω από τρεχούμενο νερό για 1 λεπτό.

5. Προσθέτουμε την κινόα στη μικρή κατσαρόλα και βράζουμε για 10 με 12 λεπτά.

6. Αφού βράσει, σουρώνουμε την κινόα καλά και τη σερβίρουμε σε μια πιατέλα. Προσθέτουμε από πάνω το μοσχαράκι και πασπαλίζουμε με λίγο φρέσκο δυόσμο.

Group 3983@2x

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

0 '
Line 22@2x
Group 4002@2x

ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

0 '
Line 22@2x
Group 3978@2x

ΜΕΡΙΔΕΣ

0

Υλικά

• 1kg μοσχάρι (ποντίκι) κομμένο σε κύβους

• 1 Σάλτσα μαγειρέματος CΟΟΚ at HΟΜΕ
για Μοσχαράκι Κατσαρόλας Κοκκινιστό

• 100ml ελαιόλαδο (6 κ.σ.)

• 500ml ζεστό νερό (περίπου 2 φλιτζάνια)

• 500g κινόα λευκή ή πολύχρωμη

• Αλάτι

• Πιπέρι μαύρο

• Λίγος φρέσκος δυόσμος

Συνταγές

Είπαν για εμάς