1. Αλατοπιπερώνουμε το μοσχαράκι και το σοτάρουμε στο ελαιόλαδο, σε δυνατή φωτιά μέχρι να ροδοκοκκινίσει από όλες τις πλευρές.
2. Προσθέτουμε όλη τη σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME, περίπου 2 φλιτζάνια νερό (500ml) και ανακατεύουμε καλά. Μαγειρεύουμε με σκεπασμένη κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά για περίπου 2 ώρες, μέχρι να μαγειρευτεί το κρέας και να δέσει η σάλτσα. Κατά τη διάρκεια ελέγχουμε το φαγητό και προσθέτουμε λίγο νερό αν χρειαστεί.
3. Σε μια μικρή κατσαρόλα βάζουμε αρκετό νερό και αλατίζουμε πολύ καλά.
4. Μέχρι να πάρει βράση το νερό, με ένα σουρωτήρι ξεπλένουμε την κινόα κάτω από τρεχούμενο νερό για 1 λεπτό.
5. Προσθέτουμε την κινόα στη μικρή κατσαρόλα και βράζουμε για 10 με 12 λεπτά.
6. Αφού βράσει, σουρώνουμε την κινόα καλά και τη σερβίρουμε σε μια πιατέλα. Προσθέτουμε από πάνω το μοσχαράκι και πασπαλίζουμε με λίγο φρέσκο δυόσμο.
• 1kg μοσχάρι (ποντίκι) κομμένο σε κύβους
• 1 Σάλτσα μαγειρέματος CΟΟΚ at HΟΜΕ
για Μοσχαράκι Κατσαρόλας Κοκκινιστό
• 100ml ελαιόλαδο (6 κ.σ.)
• 500ml ζεστό νερό (περίπου 2 φλιτζάνια)
• 500g κινόα λευκή ή πολύχρωμη
• Αλάτι
• Πιπέρι μαύρο
• Λίγος φρέσκος δυόσμος
Tip: Εάν χρησιμοποιήσετε χύτρα τότε μαγειρέψτε για 50 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει το κρέας.
Έτσι μαγειρεύουμε σήμερα! Με τη συνταγή του COOK at HOME για μοσχαράκι κοκκινιστό στην κατσαρόλα και το συνοδευτικό που προτιμάτε. Μέσα σε ένα μπουκαλάκι COOK at HOME έχετε τα καροτάκια, το κόκκινο κρασί, το κρεμμύδι και ένα πλήθος από φυσικά υλικά της ελληνικής κουζίνας, που δίνουν πάντα απολαυστική γεύση στο μοσχαράκι σας και μία τέλεια δεμένη κόκκινη σάλτσα.
Την επόμενη φορά σας προτείνουμε να δοκιμάσετε κάτι λεμονάτο, όπως η συνταγή μας για κοντοσούβλι κοτόπουλο λεμονάτο φούρνου ή και κάτι πιο εξωτικό όπως το κοτόπουλο φούρνου με σάλτσα κάρυ μαζί με ταλιατέλες tricolore με γιαούρτι.
Ανακαλύψτε και άλλες συνταγές που δημιούργησε το COOK at HOME για να απολαμβάνετε πεντανόστιμο σπιτικό φαγητό στο καθημερινό σας τραπέζι!