Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Μοσχαράκι κοκκινιστό με κολοκύθα

Group 3983@2x

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

0 '
Group 4002@2x

ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

0 '
Group 3978@2x

ΜΕΡΙΔΕΣ

0 '

Υλικά

• 1kg μοσχάρι κομμένο σε μερίδες

• 1 σάλτσα μαγειρέματος CΟΟΚ at HΟΜΕ
για Μοσχαράκι Κατσαρόλας Κοκκινιστό

• 100ml ελαιόλαδο (περίπου 6 κ. σ.)

• 1kg κολοκύθα κομμένη σε μεγάλους κύβους

• 1.000ml νερό

• Αλάτι–πιπέρι

Εκτέλεση

1. Αλατοπιπερώνουμε το μοσχαράκι και το σοτάρουμε στο ελαιόλαδο, σε δυνατή φωτιά, μέχρι να ροδοκοκκινίσει.

2. Προσθέτουμε όλη τη σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME, μαζί με ένα μπουκάλι νερό (500ml) και ανακατεύουμε καλά.

3. Μαγειρεύουμε με σκεπασμένη κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά για περίπου 2 ώρες μέχρι να βράσει το κρέας. Κατά τη διάρκεια, ελέγχουμε το φαγητό και προσθέτουμε λίγο νερό αν χρειαστεί.

4. 45 λεπτά πριν το τέλος, προσθέτουμε στην κατσαρόλα τους κύβους της κολοκύθας, συμπληρώνουμε με μισό μπουκάλι νερό και συνεχίζουμε το μαγείρεμα μέχρι να βράσουν και να δέσει η σάλτσα.

Τρόπος σερβιρίσματος

Σερβίρουμε το κοκκινιστό μοσχαράκι σε πιατέλα και συνοδεύουμε με πουρέ.

Group 3983@2x

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

0 '
Line 22@2x
Group 4002@2x

ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

0 '
Line 22@2x
Group 3978@2x

ΜΕΡΙΔΕΣ

0

Υλικά

• 1kg μοσχάρι κομμένο σε μερίδες

• 1 σάλτσα μαγειρέματος CΟΟΚ at HΟΜΕ
για Μοσχαράκι Κατσαρόλας Κοκκινιστό

• 100ml ελαιόλαδο (περίπου 6 κ. σ.)

• 1kg κολοκύθα κομμένη σε μεγάλους κύβους

• 1.000ml νερό

• Αλάτι–πιπέρι

Tip: Αν θέλετε να δώσετε μία εορταστική νότα, προσθέστε αποξηραμένα φρούτα όπως βερίκοκα ή δαμάσκηνα, 10 λεπτά πριν αποσύρετε από τη φωτιά.

Συνταγές

Είπαν για εμάς

kartolina
mpiftekia afrata
mpiftekia fitness
nutritious kotopoulo bbq
nutritious kotopoulo fournou kariv2
nutritious kotopoulo fournou lemonatov2
nutritious kotopoulo katsarolas kokkinistov2
nutritious kotopoulo katsarolas lemonatov2
nutritious mosxaraki katsarolas kokkinistov2