• 1kg μοσχάρι κομμένο σε μερίδες
• 1 σάλτσα μαγειρέματος CΟΟΚ at HΟΜΕ
για Μοσχαράκι Κατσαρόλας Κοκκινιστό
• 100ml ελαιόλαδο (περίπου 6 κ. σ.)
• 1kg κολοκύθα κομμένη σε μεγάλους κύβους
• 1.000ml νερό
• Αλάτι–πιπέρι
1. Αλατοπιπερώνουμε το μοσχαράκι και το σοτάρουμε στο ελαιόλαδο, σε δυνατή φωτιά, μέχρι να ροδοκοκκινίσει.
2. Προσθέτουμε όλη τη σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME, μαζί με ένα μπουκάλι νερό (500ml) και ανακατεύουμε καλά.
3. Μαγειρεύουμε με σκεπασμένη κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά για περίπου 2 ώρες μέχρι να βράσει το κρέας. Κατά τη διάρκεια, ελέγχουμε το φαγητό και προσθέτουμε λίγο νερό αν χρειαστεί.
4. 45 λεπτά πριν το τέλος, προσθέτουμε στην κατσαρόλα τους κύβους της κολοκύθας, συμπληρώνουμε με μισό μπουκάλι νερό και συνεχίζουμε το μαγείρεμα μέχρι να βράσουν και να δέσει η σάλτσα.
Τρόπος σερβιρίσματος
Σερβίρουμε το κοκκινιστό μοσχαράκι σε πιατέλα και συνοδεύουμε με πουρέ.
• 1kg μοσχάρι κομμένο σε μερίδες
• 1 σάλτσα μαγειρέματος CΟΟΚ at HΟΜΕ
για Μοσχαράκι Κατσαρόλας Κοκκινιστό
• 100ml ελαιόλαδο (περίπου 6 κ. σ.)
• 1kg κολοκύθα κομμένη σε μεγάλους κύβους
• 1.000ml νερό
• Αλάτι–πιπέρι