Για το κοκκινιστό μοσχαράκι
• 1kg μοσχάρι κομμένο σε μερίδες
• 1 σάλτσα μαγειρέματος CΟΟΚ at HΟΜΕ
για Μοσχαράκι Κατσαρόλας Κοκκινιστό
• 100ml ελαιόλαδο (περίπου 5 κ. σ.)
• 500ml νερό
• Αλάτι
Για τα μακαρόνια
• 1 πακέτο χοντρό μακαρόνι
• Αλάτι
Για το σερβίρισμα
Λίγη γραβιέρα τριμμένη
1. Αλατοπιπερώνουμε το μοσχαράκι και το σοτάρουμε στο ελαιόλαδο, σε δυνατή φωτιά, μέχρι να ροδοκοκκινίσει.
2. Προσθέτουμε όλη τη σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME, περίπου 2 φλιτζάνια νερό (500ml) και ανακατεύουμε καλά.
3. Μαγειρεύουμε με σκεπασμένη κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά για περίπου 2 ώρες μέχρι να βράσει το κρέας. Κατά τη διάρκεια, ελέγχουμε το φαγητό και προσθέτουμε λίγο νερό αν χρειαστεί.
Για τα μακαρόνια
1. Σε μια κατσαρόλα με νερό που βράζει, ρίχνουμε αλάτι και στη συνέχεια τα μακαρόνια.
2. Βράζουμε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Τρόπος σερβιρίσματος
Σερβίρουμε το φαγητό σε μερίδες, τοποθετώντας τα μακαρόνια σε πιάτο, αποπάνω το μοσχαράκι και πασπαλίζουμε με τριμμένη γραβιέρα.
Για το κοκκινιστό μοσχαράκι
• 1kg μοσχάρι κομμένο σε μερίδες
• 1 σάλτσα μαγειρέματος CΟΟΚ at HΟΜΕ
για Μοσχαράκι Κατσαρόλας Κοκκινιστό
• 100ml ελαιόλαδο (περίπου 5 κ. σ.)
• 500ml νερό
• Αλάτι
Για τα μακαρόνια
• 1 πακέτο χοντρό μακαρόνι
• Αλάτι
Για το σερβίρισμα
Λίγη γραβιέρα τριμμένη