• 1kg μοσχάρι κομμένο σε μερίδες
• 1 σάλτσα μαγειρέματος CΟΟΚ at HΟΜΕ
για Μοσχαράκι Κατσαρόλας Κοκκινιστό
• 100ml ελαιόλαδο (περίπου 6 κ. σ.)
• 1.000ml νερό
• 1 συσκευασία πατάτες baby
• Αλάτι–πιπέρι
1. Αλατοπιπερώνουμε το μοσχαράκι και το σοτάρουμε στο ελαιόλαδο, σε δυνατή φωτιά, μέχρι να ροδοκοκκινίσει.
2. Προσθέτουμε όλη τη σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME, μαζί με ένα μπουκάλι νερό (500ml) και ανακατεύουμε καλά.
3. Μαγειρεύουμε με σκεπασμένη κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά για περίπου 2 ώρες μέχρι να βράσει το κρέας. Κατά τη διάρκεια, ελέγχουμε το φαγητό και προσθέτουμε λίγο νερό αν χρειαστεί.
4. 30 με 40 λεπτά πριν το τέλος, προσθέτουμε στην κατσαρόλα τις πατάτες κομμένες στη μέση, συμπληρώνουμε νερό (ένα μπουκάλι) και συνεχίζουμε το μαγείρεμα μέχρι να βράσουν και να δέσει η σάλτσα.
Τρόπος σερβιρίσματος
Σερβίρουμε το κοκκινιστό μοσχαράκι μαζί με τις πατατούλες και περιχύνουμε τη σάλτσα.
• 1kg μοσχάρι κομμένο σε μερίδες
• 1 σάλτσα μαγειρέματος CΟΟΚ at HΟΜΕ
για Μοσχαράκι Κατσαρόλας Κοκκινιστό
• 100ml ελαιόλαδο (περίπου 6 κ. σ.)
• 1.000ml νερό
• 1 συσκευασία πατάτες baby
• Αλάτι–πιπέρι