• 1kg μοσχάρι ελιά κομμένο σε μέτρια κομμάτια
• 1 σάλτσα μαγειρέματος CΟΟΚ at HΟΜΕ
για Μοσχαράκι Κατσαρόλας Κοκκινιστό
• 40ml ελαιόλαδο (περίπου 2 ½ κ. σ.)
• 500ml νερό (περίπου 1 ½ φλιτζάνι)
• 1kg φασολάκια καθαρισμένα
• Αλάτι–πιπέρι
1. Αλατοπιπερώνουμε το μοσχαράκι και το σοτάρουμε στο ελαιόλαδο, σε δυνατή φωτιά, μέχρι να ροδοκοκκινίσει.
2. Προσθέτουμε όλη τη σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME, περίπου 1 ½ φλιτζάνι νερό (500ml) και ανακατεύουμε καλά.
3. Μαγειρεύουμε με σκεπασμένη κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά για περίπου 2 ώρες μέχρι να βράσει το κρέας. Κατά τη διάρκεια, ελέγχουμε το φαγητό και προσθέτουμε λίγο νερό αν χρειαστεί.
4. 30 λεπτά πριν αποσύρουμε το φαγητό από τη φωτιά, προσθέτουμε τα φασολάκια (και εφόσον χρειαστεί συμπληρώνουμε λίγο νερό).
5. Συνεχίζουμε το βράσιμο για 30 λεπτά, μέχρι να βράσει το φαγητό και να δέσει η σάλτσα.
Τρόπος σερβιρίσματος
Σερβίρουμε σε πιάτο το μοσχαράκι με τα φασολάκια με φρέσκο δυόσμο και συνοδεύουμε με κατσικίσια φέτα και ρίγανη.
• 1kg μοσχάρι ελιά κομμένο σε μέτρια κομμάτια
• 1 σάλτσα μαγειρέματος CΟΟΚ at HΟΜΕ
για Μοσχαράκι Κατσαρόλας Κοκκινιστό
• 40ml ελαιόλαδο (περίπου 2 ½ κ. σ.)
• 500ml νερό (περίπου 1 ½ φλιτζάνι)
• 1kg φασολάκια καθαρισμένα
• Αλάτι–πιπέρι