Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Μοσχαράκι με φασολάκια στην κατσαρόλα

Group 3983@2x

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

0 '
Group 4002@2x

ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

0 '
Group 3978@2x

ΜΕΡΙΔΕΣ

0 '

Υλικά

• 1kg μοσχάρι ελιά κομμένο σε μέτρια κομμάτια

• 1 σάλτσα μαγειρέματος CΟΟΚ at HΟΜΕ
για Μοσχαράκι Κατσαρόλας Κοκκινιστό

• 40ml ελαιόλαδο (περίπου 2 ½ κ. σ.)

• 500ml νερό (περίπου 1 ½ φλιτζάνι)

• 1kg φασολάκια καθαρισμένα

• Αλάτι–πιπέρι

Εκτέλεση

1. Αλατοπιπερώνουμε το μοσχαράκι και το σοτάρουμε στο ελαιόλαδο, σε δυνατή φωτιά, μέχρι να ροδοκοκκινίσει.

2. Προσθέτουμε όλη τη σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME, περίπου 1 ½ φλιτζάνι νερό (500ml) και ανακατεύουμε καλά.

3. Μαγειρεύουμε με σκεπασμένη κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά για περίπου 2 ώρες μέχρι να βράσει το κρέας. Κατά τη διάρκεια, ελέγχουμε το φαγητό και προσθέτουμε λίγο νερό αν χρειαστεί.

4. 30 λεπτά πριν αποσύρουμε το φαγητό από τη φωτιά, προσθέτουμε τα φασολάκια (και εφόσον χρειαστεί συμπληρώνουμε λίγο νερό).

5. Συνεχίζουμε το βράσιμο για 30 λεπτά, μέχρι να βράσει το φαγητό και να δέσει η σάλτσα.

Τρόπος σερβιρίσματος

Σερβίρουμε σε πιάτο το μοσχαράκι με τα φασολάκια με φρέσκο δυόσμο και συνοδεύουμε με κατσικίσια φέτα και ρίγανη.

Group 3983@2x

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

0 '
Line 22@2x
Group 4002@2x

ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

0 '
Line 22@2x
Group 3978@2x

ΜΕΡΙΔΕΣ

0

Υλικά

• 1kg μοσχάρι ελιά κομμένο σε μέτρια κομμάτια

• 1 σάλτσα μαγειρέματος CΟΟΚ at HΟΜΕ
για Μοσχαράκι Κατσαρόλας Κοκκινιστό

• 40ml ελαιόλαδο (περίπου 2 ½ κ. σ.)

• 500ml νερό (περίπου 1 ½ φλιτζάνι)

• 1kg φασολάκια καθαρισμένα

• Αλάτι–πιπέρι

Tip: Μπορείτε να προσθέσετε στα φασολάκια 3 πατάτες κομμένες σε μεγάλους κύβους.

Συνταγές

Είπαν για εμάς

kartolina
mpiftekia afrata
mpiftekia fitness
nutritious kotopoulo bbq
nutritious kotopoulo fournou kariv2
nutritious kotopoulo fournou lemonatov2
nutritious kotopoulo katsarolas kokkinistov2
nutritious kotopoulo katsarolas lemonatov2
nutritious mosxaraki katsarolas kokkinistov2