Για το τας κεμπάπ
• 1kg μοσχάρι τας κεμπάπ
• 1 σάλτσα μαγειρέματος CΟΟΚ at HΟΜΕ
για Μοσχαράκι Κατσαρόλας Κοκκινιστό
• 70ml ελαιόλαδο (περίπου 3 κ. σ.)
• 500ml ζεστό νερό (περίπου 2 φλιτζάνια)
Για τον πουρέ μελιτζάνας
• 6 μελιτζάνες
• 40g βούτυρο
• 40ml ελαιόλαδο
• 1 κ. γ. λευκό ξύδι
• 2 κ. γ. ταχίνι
• Λίγα χοντροσπασμένα καρύδια
• Αλάτι-πιπέρι
Για το τας κεμπάπ
1. Καρυκεύουμε το τας κεμπάπ με αλάτι και πιπέρι και το σοτάρουμε στο ελαιόλαδο, σε δυνατή φωτιά από όλες τις πλευρές μέχρι να ροδοκοκκινίσει.
2. Προσθέτουμε όλη τη σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME, περίπου 2 φλιτζάνια νερό (500ml) και ανακατεύουμε καλά.
3. Μαγειρεύουμε με σκεπασμένη κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά περίπου 2 ώρες, μέχρι να βράσει το κρέας και να δέσει η σάλτσα. Κατά τη διάρκεια, ελέγχουμε το φαγητό και προσθέτουμε λίγο νερό αν χρειαστεί.
Για τον πουρέ μελιτζάνας
1. Ψήνουμε τις μελιτζάνες σε προθερμασμένο φούρνο στους 180-200° C για 30 λεπτά περίπου.
2. Αφαιρούμε τη φλούδα και τις τοποθετούμε σε ένα μπολ.
3. Όπως είναι ζεστές, τις πατάμε με ένα πιρούνι, προσθέτουμε το βούτυρο, το ελαιόλαδο, το λευκό ξύδι και το ταχίνι και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε τα σπασμένα καρύδια.
Τρόπος σερβιρίσματος
Σερβίρουμε τον πουρέ μελιτζάνας, από πάνω τις μπουκιές και περιχύνουμε τη σάλτσα.
Για το τας κεμπάπ
• 1kg μοσχάρι τας κεμπάπ
• 1 σάλτσα μαγειρέματος CΟΟΚ at HΟΜΕ
για Μοσχαράκι Κατσαρόλας Κοκκινιστό
• 70ml ελαιόλαδο (περίπου 3 κ. σ.)
• 500ml ζεστό νερό (περίπου 2 φλιτζάνια)
Για τον πουρέ μελιτζάνας
• 6 μελιτζάνες
• 40g βούτυρο
• 40ml ελαιόλαδο
• 1 κ. γ. λευκό ξύδι
• 2 κ. γ. ταχίνι
• Λίγα χοντροσπασμένα καρύδια
• Αλάτι-πιπέρι