Μοσχαράκι τας κεμπάπ
με πουρέ μελιτζάνας

Group 3983@2x

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

0 '
Group 4002@2x

ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

0 '
Group 3978@2x

ΜΕΡΙΔΕΣ

0 '

Εκτέλεση

Για το τας κεμπάπ

1. Καρυκεύουμε το τας κεμπάπ με αλάτι και πιπέρι και το σοτάρουμε στο ελαιόλαδο, σε δυνατή φωτιά από όλες τις πλευρές μέχρι να ροδοκοκκινίσει.

2. Προσθέτουμε όλη τη σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME, περίπου 2 φλιτζάνια νερό (500ml) και ανακατεύουμε καλά.

3. Μαγειρεύουμε με σκεπασμένη κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά περίπου 2 ώρες, μέχρι να βράσει το κρέας και να δέσει η σάλτσα. Κατά τη διάρκεια, ελέγχουμε το φαγητό και προσθέτουμε λίγο νερό αν χρειαστεί.

Για τον πουρέ μελιτζάνας

1. Ψήνουμε τις μελιτζάνες σε προθερμασμένο φούρνο στους 180-200° C για 30 λεπτά περίπου.

2. Αφαιρούμε τη φλούδα και τις τοποθετούμε σε ένα μπολ.

3. Όπως είναι ζεστές, τις πατάμε με ένα πιρούνι, προσθέτουμε το βούτυρο, το ελαιόλαδο, το λευκό ξύδι και το ταχίνι και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε τα σπασμένα καρύδια.

Τρόπος σερβιρίσματος

Σερβίρουμε τον πουρέ μελιτζάνας, από πάνω τις μπουκιές και περιχύνουμε τη σάλτσα.

Group 3983@2x

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

0 '
Line 22@2x
Group 4002@2x

ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

0 '
Line 22@2x
Group 3978@2x

ΜΕΡΙΔΕΣ

0

Υλικά

Για το τας κεμπάπ

• 1kg μοσχάρι τας κεμπάπ

• 1 Σάλτσα μαγειρέματος CΟΟΚ at HΟΜΕ
για Μοσχαράκι Κατσαρόλας Κοκκινιστό

• 70g ελαιόλαδο (περίπου 3 κ.σ.)

Για τον πουρέ μελιτζάνας

• 6 μελιτζάνες

• 40g βούτυρο

• 40g ελαιόλαδο

• 1 κ.γ. λευκό ξύδι

• 2 κ.γ. ταχίνι

• Λίγα χοντροσπασμένα καρύδια

• Αλάτι-πιπέρι

Tip: Στον πουρέ μελιτζάνας, εκτός από το βούτυρο, μπορείτε να προσθέσετε και 3-4 κουταλιές της σούπας από τη μαγειρεμένη σάλτσα.

Συνταγές

Είπαν για εμάς

ετσι μεγειρευουμε σημερα BLACK2 01
mpiftekia afrata
mpiftekia fitness
nutritious kotopoulo bbq
nutritious kotopoulo fournou kariv2
nutritious kotopoulo fournou lemonatov2
nutritious kotopoulo katsarolas kokkinistov2
nutritious kotopoulo katsarolas lemonatov2
nutritious mosxaraki katsarolas kokkinistov2