Για τα μπιφτέκια
• 1kg μοσχαρίσιος κιμάς
• 130g μείγμα για ζύμωμα COOK at HOME για Αφράτα Μπιφτέκια
• 180ml νερό (περίπου 3/4 φλιτζανιού)
• 2 κ. σ. ελαιόλαδο
• 150g καπνιστό τυρί
Για τα βουτυράτα καρότα
• 10 καρότα μεσαίου μεγέθους βρασμένα
• 3 κ. σ. βούτυρο
• Λίγο αλάτι
• Λίγο πιπέρι
Για τα μπιφτέκια
1. Σε ένα μπολ τοποθετούμε 130g από το μείγμα COOK at HOME, ¾ του φλιτζανιού νερό (180ml), 2 κ. σ. ελαιόλαδο και ανακατεύουμε.
2. Προσθέτουμε τον κιμά και ζυμώνουμε καλά.
3. Χωρίζουμε τον κιμά σε 8-10 τεμάχια ανάλογα με το μέγεθος που επιθυμούμε.
4. Κόβουμε το καπνιστό τυρί ισόποσα σε 8-10 τεμάχια, 1 τεμάχιο ανά μπιφτέκι.
5. Πλάθουμε τα μπιφτέκια τοποθετώντας στη μέση το καπνιστό τυρί.
6. Τοποθετούμε σε ταψί το ένα δίπλα στο άλλο και ψήνουμε όπως συνήθως.
Για τα βουτυράτα καρότα
1. Βράζουμε τα καρότα για 15 λεπτά περίπου, μέχρι να μαλακώσουν.
2. Στραγγίζουμε.
3. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, τοποθετούμε το βούτυρο και μόλις ζεσταθεί προσθέτουμε τα καρότα και τα γλασάρουμε για 2-3 λεπτά.
Τρόπος σερβιρίσματος
Σερβίρουμε τα μπιφτέκια μαζί με τα γλασαρισμένα καρότα.
Για τα μπιφτέκια
• 1kg μοσχαρίσιος κιμάς
• 130g μείγμα για ζύμωμα COOK at HOME για Αφράτα Μπιφτέκια
• 180ml νερό (περίπου 3/4 φλιτζανιού)
• 2 κ. σ. ελαιόλαδο
• 150g καπνιστό τυρί
Για τα βουτυράτα καρότα
• 10 καρότα μεσαίου μεγέθους βρασμένα
• 3 κ. σ. βούτυρο
• Λίγο αλάτι
• Λίγο πιπέρι