Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Μπιφτέκια γεμιστά με καπνιστό τυρί

Group 3983@2x

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

0 '
Group 4002@2x

ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

0 '
Group 3978@2x

ΜΕΡΙΔΕΣ

0 '

Υλικά

Για τα μπιφτέκια

• 1kg μοσχαρίσιος κιμάς

• 180ml νερό (περίπου 3/4 φλιτζανιού)

• 130g μείγμα για ζύμωμα COOK at HOME για Αφράτα Μπιφτέκια

• 2 κ. σ. ελαιόλαδο

• 150g καπνιστό τυρί

Για τα βουτυράτα καρότα

• 10 καρότα μεσαίου μεγέθους βρασμένα

• 3 κ. σ. βούτυρο

• Λίγο αλάτι

• Λίγο πιπέρι

Εκτέλεση

Για τα μπιφτέκια

1. Σε ένα μπολ τοποθετούμε 130g από το μείγμα COOK at HOME, ¾ του φλιτζανιού νερό (180ml), 2 κ. σ. ελαιόλαδο και ανακατεύουμε.

2. Προσθέτουμε τον κιμά και ζυμώνουμε καλά.

3. Χωρίζουμε τον κιμά σε 8-10 τεμάχια ανάλογα με το μέγεθος που επιθυμούμε.

4. Κόβουμε το καπνιστό τυρί ισόποσα σε 8-10 τεμάχια, 1 τεμάχιο ανά μπιφτέκι.

5. Πλάθουμε τα μπιφτέκια τοποθετώντας στη μέση το καπνιστό τυρί.

6. Τοποθετούμε σε ταψί το ένα δίπλα στο άλλο και ψήνουμε όπως συνήθως.

Για τα βουτυράτα καρότα

1. Βράζουμε τα καρότα για 15 λεπτά περίπου, μέχρι να μαλακώσουν.

2. Στραγγίζουμε.

3. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, τοποθετούμε το βούτυρο και μόλις ζεσταθεί προσθέτουμε τα καρότα και τα γλασάρουμε για 2-3 λεπτά.

Τρόπος σερβιρίσματος

Σερβίρουμε τα μπιφτέκια μαζί με τα γλασαρισμένα καρότα.

Group 3983@2x

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

0 '
Line 22@2x
Group 4002@2x

ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

0 '
Line 22@2x
Group 3978@2x

ΜΕΡΙΔΕΣ

0

Υλικά

Για τα μπιφτέκια

• 1kg μοσχαρίσιος κιμάς

• 180ml νερό (περίπου 3/4 φλιτζανιού)

• 130g μείγμα για ζύμωμα COOK at HOME για Αφράτα Μπιφτέκια

• 2 κ. σ. ελαιόλαδο

• 150g καπνιστό τυρί

Για τα βουτυράτα καρότα

• 10 καρότα μεσαίου μεγέθους βρασμένα

• 3 κ. σ. βούτυρο

• Λίγο αλάτι

• Λίγο πιπέρι

Tip: Μπορείτε να σβήσετε τα καρότα με ένα βαλσάμικο, με γεύση εσπεριδοειδών.

Συνταγές

Είπαν για εμάς

mpiftekia afrata
mpiftekia fitness
nutritious kotopoulo bbq
nutritious kotopoulo fournou kariv2
nutritious kotopoulo fournou lemonatov2
nutritious kotopoulo katsarolas kokkinistov2
nutritious kotopoulo katsarolas lemonatov2
nutritious mosxaraki katsarolas kokkinistov2