• 500g κιμάς κοτόπουλου
• 50g μείγμα για ζύμωμα COOK at HOME για Μπιφτέκια Fitness
• 75ml κρύο νερό (περίπου ½ φλιτζάνι)
• 1 κ. σ. ελαιόλαδο
• 2 μεγάλες γλυκοπατάτες
• 100g βούτυρο μαλακό
• 1 κ. γ. αλάτι
• Πιπέρι μαύρο
1. Σε ένα βαθύ μπολ τοποθετούμε το μείγμα COOK at HOME για Μπιφτέκια Fitness, ½ φλιτζάνι νερό (75ml), 1 κ. σ. ελαιόλαδο και ανακατεύουμε.
2. Προσθέτουμε τον κιμά κοτόπουλου και ζυμώνουμε καλά.
3. Πλάθουμε μικρά μπιφτεκάκια στο μέγεθος που επιθυμούμε και τα ψήνουμε σε ένα σχαροτήγανο με λίγο ελαιόλαδο ή στο φούρνο στους 180 °C. Προσέχουμε να παραμείνουν ζουμερά.
Για τις γλυκοπατάτες
1. Πλένουμε καλά τις γλυκοπατάτες, και σε μια μεγάλη κατσαρόλα με αρκετό αλατισμένο νερό τις βράζουμε για 30 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν.
2. Σουρώνουμε τις γλυκοπατάτες. Τις ξεφλουδίζουμε και τις περνάμε από μύλο πουρέ. Προσθέτουμε το βούτυρο (100g), 1 κ. γ. αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε πολύ καλά.
Τρόπος σερβιρίσματος
Σε μια πιατέλα προσθέτουμε πρώτα τον πουρέ και από πάνω τα μπιφτέκια κοτόπουλου.
• 500g κιμάς κοτόπουλου
• 50g μείγμα για ζύμωμα COOK at HOME για Μπιφτέκια Fitness
• 75ml κρύο νερό (περίπου ½ φλιτζάνι)
• 1 κ. σ. ελαιόλαδο
• 2 μεγάλες γλυκοπατάτες
• 100g βούτυρο μαλακό
• 1 κ. γ. αλάτι
• Πιπέρι μαύρο