Μπιφτεκάκια κοτόπουλου
σε χωριάτικο ψωμί

Group 3983@2x

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

0 '
Group 4002@2x

ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

0 '
Group 3978@2x

ΜΕΡΙΔΕΣ

0

Εκτέλεση

1. Σε ένα βαθύ μπολ τοποθετούμε 50g από το μείγμα COOK at HOME, περίπου 1/3 φλιτζανιού νερό (75ml), 2 κ.σ. ελαιόλαδο, ανακατεύουμε και το αφήνουμε για 5 λεπτά.

2. Προσθέτουμε τον κιμά κοτόπουλου και ζυμώνουμε καλά.

3. Πλάθουμε μπιφτεκάκια στο μέγεθος που επιθυμούμε και τα σοτάρουμε σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο μέχρι να ροδίσουν. Σβήνουμε με λίγο νερό (1/2 φλιτζανιού) και κλείνουμε με ένα καπάκι. Τα μαγειρεύουμε για 5 λεπτά από κάθε πλευρά.

4. Αλείφουμε με λίγο ελαιόλαδο τις φέτες από το ψωμί και ψήνουμε σε ένα τηγάνι μέχρι να πάρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές.

5. Κόβουμε τις τομάτες και τη φέτα σε μικρούς κύβους και τα προσθέτουμε σε ένα μπολ με λίγο ελαιόλαδο, την κάπαρη, τις ελιές και ανακατεύουμε.

6. Τέλος παίρνουμε τις φέτες από το ψωμί και με ένα κουτάλι προσθέτουμε το μείγμα της τομάτας, τοποθετούμε από πάνω ένα μπιφτεκάκι και γαρνίρουμε με λίγο ελαιόλαδο και φρέσκια ρίγανη.

Group 3983@2x

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

0 '
Line 22@2x
Group 4002@2x

ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

0 '
Line 22@2x
Group 3978@2x

ΜΕΡΙΔΕΣ

0

Υλικά

• 500g κιμάς κοτόπουλου

• 50g Μείγμα για Ζύμωμα COOK at HOME για Μπιφτέκια Fitness

• 75ml κρύο νερό (περίπου 1/3 φλιτζανιού)

• 2 κ.σ. ελαιόλαδο

4-5 χοντρές φέτες χωριάτικο ψωμί

• 2 τομάτες  

100g φέτα (περίπου 1 φλιτζάνι)

• Λίγη κάπαρη

• Λίγες ελιές σε ροδέλες 

• Αλάτι-πιπέρι

Συνταγές

Είπαν για εμάς