Για τα μπιφτέκια
• 1kg κιμάς ανάμεικτος (70% μοσχαρίσιος – 30% χοιρινός)
• 130g μείγμα για ζύμωμα COOK at HOME για Αφράτα Μπιφτέκια
• 180ml νερό (¾ φλιτζανιού)
• 2 κ. σ. ελαιόλαδο
Για τη ζεστή πατατοσαλάτα
• 1kg πατάτες
• 1 κ. σ. μουστάρδα
• 50g στραγγιστό γιαούρτι
• 1 κ. σ. ψιλοκομμένος φρέσκο μαϊντανός
• 1 κ. σ. ψιλοκομμένο κρεμμύδι φρέσκο
• 50ml μαγιονέζα
• 40g λιαστές τομάτες
• 1 κ. σ. κάπαρη
• 1 κ. σ. αγγουράκι πίκλα
• Αλάτι–πιπέρι
Για τα μπιφτέκια
1. Σε ένα μπολ τοποθετούμε 130g από το μείγμα COOK at HOME, ¾ του φλιτζανιού νερό (180ml), 2 κ. σ. ελαιόλαδο και ανακατεύουμε.
2. Προσθέτουμε τον κιμά και ζυμώνουμε καλά.
3. Πλάθουμε μπιφτέκια στο μέγεθος που επιθυμούμε και τα ψήνουμε όπως συνήθως.
Για τη ζεστή πατατοσαλάτα
Χτυπάμε σε μπλέντερ τη λιαστή τομάτα, το αγγουράκι πίκλα και την κάπαρη και ανακατεύουμε με τη μαγιονέζα. Ρίχνουμε σε μπολ βρασμένες τις πατάτες σε κύβους όσο είναι ζεστές και προσθέτουμε διαδοχικά τα αρωματικά, τη μαγιονέζα λιαστής τομάτας, τη μουστάρδα, το γιαούρτι, εάν χρειαστεί διορθώνουμε σε αλάτι και πιπέρι, και ανακατεύουμε απαλά.
Τρόπος σερβιρίσματος
Σε κάθε μερίδα σερβίρουμε 2-3 μπιφτεκάκια και μια γενναία ποσότητα ζεστής πατατοσαλάτας.
Για τα μπιφτέκια
• 1kg κιμάς ανάμεικτος (70% μοσχαρίσιος – 30% χοιρινός)
• 130g μείγμα για ζύμωμα COOK at HOME για Αφράτα Μπιφτέκια
• 180ml νερό (¾ φλιτζανιού)
• 2 κ. σ. ελαιόλαδο
Για τη ζεστή πατατοσαλάτα
• 1kg πατάτες
• 1 κ. σ. μουστάρδα
• 50g στραγγιστό γιαούρτι
• 1 κ. σ. ψιλοκομμένος φρέσκο μαϊντανός
• 1 κ. σ. ψιλοκομμένο κρεμμύδι φρέσκο
• 50ml μαγιονέζα
• 40g λιαστές τομάτες
• 1 κ. σ. κάπαρη
• 1 κ. σ. αγγουράκι πίκλα
• Αλάτι–πιπέρι