Μπιφτεκάκια με ζεστή πατατοσαλάτα και μαγιονέζα

Group 3983@2x

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

0 '
Group 4002@2x

ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

0 '
Group 3978@2x

ΜΕΡΙΔΕΣ

0

Εκτέλεση

Για τα μπιφτεκάκια

1. Σε ένα μπολ τοποθετούμε 130g από το μείγμα COOK at HOME, ¾ του φλιτζανιού νερό (180ml), 2 κ.σ. ελαιόλαδο και ανακατεύουμε.

2. Προσθέτουμε τον κιμά και ζυμώνουμε καλά.

3. Πλάθουμε μπιφτέκια στο μέγεθος που επιθυμούμε και τα ψήνουμε όπως συνήθως.

Για τη ζεστή πατατοσαλάτα

1. Χτυπάμε σε μπλέντερ τη λιαστή τομάτα, το αγγουράκι πίκλα και την κάπαρη και ανακατεύουμε με τη μαγιονέζα. Ρίχνουμε σε μπολ βρασμένες τις πατάτες σε κύβους όσο είναι ζεστές και προσθέτουμε διαδοχικά τα αρωματικά, τη μαγιονέζα λιαστής τομάτας, τη μουστάρδα, το γιαούρτι, εάν χρειαστεί διορθώνουμε σε αλάτι και πιπέρι, και ανακατεύουμε απαλά.

2. Σε κάθε μερίδα σερβίρουμε 2-3 μπιφτεκάκια και μια γενναία ποσότητα ζεστής πατατοσαλάτας.

Group 3983@2x

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

0 '
Line 22@2x
Group 4002@2x

ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

0 '
Line 22@2x
Group 3978@2x

ΜΕΡΙΔΕΣ

0

Υλικά

Για τα μπιφτεκάκια 

• 1kg κιμά ανάμεικτο (70% μοσχαρίσιο – 30% χοιρινό)

• 130g Μείγμα για Ζύμωμα COOK at HOME για Αφράτα Μπιφτέκια

• 180ml νερό (¾ φλιτζανιού)
• 2 κ.σ. ελαιόλαδο

Για τη ζεστή πατατοσαλάτα 

• 1kg πατάτες

• 1 κ.σ. μουστάρδα

• 50g στραγγιστό γιαούρτι

• 1 κ.σ. ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό

• 1 κ.σ. ψιλοκομμένο κρεμμύδι φρέσκο

• 50ml μαγιονέζα

• 40g λιαστές τομάτες

• 1 κ.σ. κάπαρη

• 1 κ.σ. αγγουράκι πίκλα

• Αλάτι – πιπέρι

Tip: Για να φτιάξετε ακόμα πιο ζουμερά μπιφτέκια, αντικαταστήστε 1/3 του νερού με φρεσκοτριμμένη τομάτα.

Δείτε και αυτές