Μπιφτεκάκια στο φούρνο
με καστανό ρύζι

Χρόνος προετοιμασίας

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

0 '
Χρόνος Μαγείρεματος

ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

0 '
Μερίδες

ΜΕΡΙΔΕΣ

0

Εκτέλεση

1. Σε ένα μπολ τοποθετούμε το μείγμα COOK at HOME, ½ φλιτζάνι νερό (90ml), 1 κ.σ. ελαιόλαδο και ανακατεύουμε.

2. Προσθέτουμε τον κιμά και ζυμώνουμε καλά.

3. Πλάθουμε τα μπιφτέκια στο μέγεθος που επιθυμούμε.

4. Σε μια βαθιά κατσαρόλα προσθέτουμε αρκετό αλατισμένο νερό και βράζουμε το καστανό ρύζι για 20-25 λεπτά.

5. Πλάθουμε τα μπιφτέκια στο μέγεθος που επιθυμούμε και τα ψήνουμε σε ένα σχαροτήγανο με λίγο ελαιόλαδο ή στο φούρνο στους 180 °C. Προσέχουμε να παραμείνουν ζουμερά.

6. Τέλος, σουρώνουμε το ρύζι και προσθέτουμε 1 κ.σ. βούτυρο όσο είναι ζεστό και ανακατεύουμε.

7. Σερβίρουμε πρώτα το ρύζι στα πιάτα και από πάνω τα μπιφτέκια και αρωματίζουμε με φρέσκο θυμάρι.

Χρόνος προετοιμασίας

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

0 '
Line 22@2x
Χρόνος Μαγείρεματος

ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

0 '
Line 22@2x
Μερίδες

ΜΕΡΙΔΕΣ

0

Υλικά

• 500g μοσχαρίσιος κιμάς

• 65g Μείγμα για Ζύμωμα COOK at HOME για Αφράτα Μπιφτέκια

• 90ml νερό κρύο (1/2 φλιτζάνι)

• 1 κ.σ. ελαιόλαδο

• 400g καστανό ρύζι

• 1 κ.σ. βούτυρο

• Αλάτι

• Φρέσκο θυμάρι

Συνταγές

Είπαν για εμάς