• 500g κιμάς κοτόπουλου
• 50g μείγμα για ζύμωμα COOK at HOME για Μπιφτέκια Fitness
• 75ml κρύο νερό (περίπου ½ φλιτζάνι)
• 1 κ. σ. ελαιόλαδο
• 4-5 χοντρές φέτες χωριάτικο ψωμί
• 2 τομάτες
• 100g φέτα (περίπου 1 φλιτζάνι)
• 40ml ελαιόλαδο (4 κ. σ.)
• Λίγη κάπαρη
• Λίγες ελιές σε φέτες
• Πιπέρι
• Λίγη φρέσκια ρίγανη
1. Σε ένα βαθύ μπολ τοποθετούμε το μείγμα COOK at HOME για Μπιφτέκια Fitness, περίπου ½ φλιτζάνι νερό (75ml), 1 κ. σ. ελαιόλαδο, ανακατεύουμε και το αφήνουμε για 5 λεπτά.
2. Προσθέτουμε τον κιμά κοτόπουλου και ζυμώνουμε καλά.
3. Πλάθουμε μπιφτεκάκια στο μέγεθος που επιθυμούμε και τα ψήνουμε σε ένα σχαροτήγανο με λίγο ελαιόλαδο ή στο φούρνο στους 180 °C. Προσέχουμε να παραμείνουν ζουμερά.
4. Αλείφουμε με λίγο ελαιόλαδο τις φέτες από το ψωμί και τις ψήνουμε σε ένα τηγάνι μέχρι να πάρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές.
5. Κόβουμε τις τομάτες και τη φέτα σε μικρούς κύβους, τα τοποθετούμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε 2 κ. σ. ελαιόλαδο, την κάπαρη, τις ελιές και ανακατεύουμε.
Τρόπος σερβιρίσµατος
Στις φέτες του ψωμιού απλώνουμε με ένα κουτάλι το μείγμα της τομάτας με τη φέτα και προσθέτουμε από πάνω 2 μπιφτεκάκια. Πασπαλίζουμε με λίγο ελαιόλαδο, πιπέρι και φρέσκια ρίγανη.
• 500g κιμάς κοτόπουλου
• 50g μείγμα για ζύμωμα COOK at HOME για Μπιφτέκια Fitness
• 75ml κρύο νερό (περίπου ½ φλιτζάνι)
• 1 κ. σ. ελαιόλαδο
• 4-5 χοντρές φέτες χωριάτικο ψωμί
• 2 τομάτες
• 100g φέτα (περίπου 1 φλιτζάνι)
• 40ml ελαιόλαδο (4 κ. σ.)
• Λίγη κάπαρη
• Λίγες ελιές σε φέτες
• Πιπέρι
• Λίγη φρέσκια ρίγανη